Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

SharkCAD

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

per pagina

Wat is SharkCAD?

SharkCAD beschikt over 2D en 3D modelleertools om uw ontwerp van concept naar productie te brengen. Sharkcad wordt onder andere gebruikt om architecturele schetsen te maken, prototypes voor 3d-printers, sieraden, muziekinstrucmenten en product designs. Sharkcad beschikt over een eenvoudige interface met geavanceerde tools. Heeft u uw ontwerp voltooid in SharkCAD? Dan kunt u met dit softwarepakket uw ontwerp direct renderen met de ingebouwde rendertooling.

 

Waarom SharkCAD kopen bij CADexpress?

CADexpress is officieel partner van Design8 en heeft daarom alle kennis in huis om al uw vragen over SharkCAD te beantwoorden. Hiernaast zijn we Gold Partner van Autodesk, door deze partners zijn we ervan verzekerd dat we voor ieder project de juiste ontwerpsoftware kunnen leveren. Bent u op zoek naar meer informatie of ontvangt u graag advies van een van onze experts? Neem dan contact op met onze deskundige helpdesk.