Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

ViaCAD

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

per pagina

Wat is ViaCAD?

ViaCAD wordt voornamelijk gebruikt om 3D prototypes te maken voor uw project. Met gebruik van dit geavanceerde softwarepakket zorgt u ervoor dat u complexe vormen kunt creëernen en direct van concept naar productie kunt stappen. In vergelijking met andere bekende softwarepakketen voor het ontwerpen van 3D prototypes is ViaCAD zeer scherp geprijst. Wanneer het ontwerp is voltooid kan het ontwerp direct owrden omgezet naar OBJ, STL en VRML formaat. Hierdoor zal uw design direct klaar zijn om te worden geprint in 3D.

 

Waarom ViaCAD kopen bij CADexpress?

CADexpress heet al meer dan 20+ jaar ervaring in het leveren van geavanceerde ontwerpsoftware. Door deze ervaring zijn we ervan overtuigd dat we de juiste ontwerpsoftware voor uw project kunnen aanbieden. Naast de verkoop beschikken we over een deskundige helpdesk die altijd klaar staat om u verder te helpen. Bent u op zoek naar meer informatie over ViaCAD of wenst u advies op maat te verkrijgen? Neem dan contact op met onze experts.