Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

ViaCAD

There are no products matching the selection.

Gebruik ViaCAD Pro als basis voor het creëren van exacte 3D digitale prototypes, geschikt voor concept-naar-productie oplossingen. Verken en ontwikkel nieuwe productconcepten met behulp van een verscheidenheid aan modelleermethoden die uniek zijn voor ViaCAD Pro en je helpen met het creëren van complexe vormen.

Of je nu meubels, juwelen, consumentenproducten of machine-onderdelen ontwerpt; ViaCAD Pro bied je de omgeving die er voor zorgt dat je je concentreert op het ontwerp en niet op de software. Door de innovatieve gebruikersinterface werk je in 3D met intuïtieve snaps en intelligente werkplannen. De informatieve tool pop-ups, hints en de online help zorgen ervoor dat zelfs de beginnende ontwerper snel op stoom komt met ViaCAD Pro.

 

 

ViaCAD Pro v10 is ideaal voor mensen die 2D en 3D willen gaan modelleren en niet teveel willen uitgeven. Voor een eenmalige scherpe prijs heb je toch een goed ontwerppakket waarmee je de basis legt voor productontwikkeling want de modelleer tools zijn ontwikkeld voor oppervlakken en solids. ViaCAD Pro kan data delen met AutoCAD™ en Adobe Illustrator™. ViaCAD Pro gebruikt een exacte kern die bestanden als SAT, IGES, STEP en DWG/DXF ondersteunt. Voor facet gebaseerde systemen exporteert ViaCAD Pro naar bestandsformaten als OBJ, STL en VRML voor 3D printing.