Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

3ds Max

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

per pagina

Wat is autodesk 3DS Max?

Autodesk 3DS max is het softwareprogramma om de meest realistische 3d-visualisaties, animaties en modellen te creëren. Dit krachtige softwarepakket zorgt er niet alleen voor dat je als ontwerper de meest realistische designs kunt creëren maar ook dat je deze in de beste kwaliteit kunt renderen. 3DS max zorgt ervoor dat je jouw klanten kunt overtuigen met indrukwekkende en realistische beelden. Hiernaast beschikt 3DS Max over een tool om eenvoudig realistische scenes te creëren voor de omgeving van jouw game, product of gebouw. 3DS max beschikt over de mogelijkheid om gebruikt te worden met bekende softwarepakketten zoals Fusion360, inventor en Revit. Hiernaast is de software ook verkrijgbaar in de Autodesk AEC- & Autodesk PDM- Collection.

 

Waarom Autodesk 3DS Max kopen bij CADexpress?

CADexpress is officieel goldpartner van Autodesk en beschikt over meer dan 20+ jaar ervaring. Door deze ervaring zijn we ervan overtuigd dat we het beste softwarepakket kunnen aanbieden voor jouw project. Onze experts zijn gecertificeerde CAD-professionals die je graag verder helpen om dit pakket te vinden. Wil je meer informatie over Autodesk 3DS max of wens je simpelweg meer informatie te verkrijgen over ons aanbod? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.