Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Enscape

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

per pagina

Wat is Enscape?

Enscape is een renderprogramma dat je real-time laat renderen en de mogelijkheid geeft om gebruik te maken van VR. De VR-functie biedt niet alleen de mogelijkheid om je project in VR te bekijken maar ook om direct in virtual reality wijzigingen te maken binnen jouw project. Op deze manier wordt de bouw van je project verder gedigitaliseerd en biedt het nieuwe mogelijkheden voor ontwerpers en designers. Door de ingebouwde BIM-mogelijkheden ben je ervan verzekerd dat je project efficiënt verloopt met de hoogste renderkwaliteit. Enscape werkt met bekende modelleerprogramma’s zoals Autodesk Revit, SketchUp, Rhino, Archicad en Vectorworks.

 

Waarom Enscape kopen bij CADexpress?

Cadexpress is de expert in rendersoftware. Met meer dan 20 jaar ervaring in renderen en 3D-modellering kunnen we onszelf een echte specialist noemen. Met nieuwe technieken op komst, zoals VR en AR, komen er dagelijks nieuwe mogelijkheden bij voor designers en architecten. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Of wil je meer informatie krijgen over Enscape? Neem dan snel contact op met onze helpdesk.