Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Laubwerk

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

per pagina
 • Laubwerk

  Laubwerk

  Laubwerk

  Authentieke 3D planten voor (landschaps-/tuin-)architecten en CG artiesten!

  Laubwerk is een gemakkelijk te gebruiken uitbreiding voor (landschaps-/tuin-)architecten en CG artiesten die op zoek zijn naar natuurgetrouwe 3D planten. Laubwerk gebruiken is heel eenvoudig: sleep de gewenste plant, struik of boom in de scene en pas vervolgens de parameters vorm, leeftijd, seizoen en detailniveau aan!

  Laubwerk is compatibel met SketchUp Pro 2017 of hoger en werkt alleen in combinatie met de render Extension V-Ray for SketchUp of Thea for SketchUp. Daarnaast werkt het ook met 3ds Max (2013 of hoger) i.c.m. V-Ray for 3ds Max, Cinema 4D en Houdini.

  Meer info
  Excl. BTW: € 149,00 Incl. BTW: € 180,29

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

per pagina

Wat is Laubwerk?

Laubwerk is de uitbreiding voor SketchUp waarmee je realistische 3D planten kunt implementeren in jouw project. Laubwerk biedt architecten en ontwerpers hierbij een divers aanbod aan verschillende stijlen en soorten planten. Met een simpel drag-and-drop systeem zorg je ervoor dat jouw project meer kleur krijgt en voeg je gemakkelijk struiken, bomen, of planten in 3D toe. Laubwerk is te gebruiken voor SketchUp Pro 2017 of hoger en werkt met de extensie V-Ray of Thea for SketchUp. Hiernaast wordt Laubwerk ook ondersteund door Autodesk 3ds MAX Houdini en Cinema 4D.

 

 

Waarom Laubwerk kopen bij CADexpress?

CADexpress heeft al jaren ervaring in de 3D modelleer-sector als gold partner van Autodesk. Door deze ervaring weten we de ideale software voor ieder project aan te bevelen. Deze software bevelen we niet alleen aan om jouw project zo mooi en realistisch mogelijk te maken, maar ook om je project zo efficiënt en kosteneffectief te laten verlopen. Heb je vragen over Laubwerk of andere rendersoftware? Neem dan contact op met een van onze experts.