Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Twinmotion

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

per pagina

Wat is Twinmotion?

Twinmotion is 3D-software waarmee in een korte tijd de grootste projecten geanimeerd kunnen worden. Het programma staat de ontwerper toe om een keuze te maken uit een seizoen, het weer en de soort belichting. Hierdoor heeft de ontwerper het volledige ontwerp in de hand zodat jouw project tot in de fijne details gerenderd kan worden. Twinmotion biedt een grote bibliotheek aan met verschillende materialen, objecten en lichtbronnen die verwerkt kunnen worden in jouw digitale omgeving. De omgeving en objecten kunnen gemakkelijk worden geproduceerd en zelfs als VR-ervaring worden gepresenteerd.

 

Waarom Twinmotion kopen bij CADexpress?

CADexpress is officiële gold partner van HP en heeft een hoge expertise in 3D-software. Door deze expertise weten wij al meer dan 20 jaar onze klanten te voorzien van de beste software voor verscheidene projecten. Wens je graag advies op maat te ontvangen of wil je meer informatie krijgen over Twinmotion? Neem dan contact op met een van onze experts, we helpen je graag verder.