Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Twinmotion

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

per pagina
 • Twinmotion 2021 Stand Alone

  Twinmotion 2021 Stand Alone

  Twinmotion is een 3D visualisatiesoftware die u in staat stelt in no time animaties te maken van grote projecten. Het vergt ongeveer de helft van de inspanning die traditionele raytrace software vraagt. Het is de perfecte tool voor het verkennen en delen van de omgeving, de sfeer en de ruimte van je (bouw)project. Met Twinmotion heeft u de controle over de volledige omgeving van het project.

  Alle simulaties, wijzigingen en keuzes zijn in real-time zichtbaar met dezelfde kwaliteit als in de uiteindelijke rendering, wat uniek is.

  Een simpele en intuïtieve interface stelt u in staat het seizoen, weer en belichting te kiezen. Verrijk uw scenes met karakters, voertuigen en zelfs geluiden. Altijd in real-time en met enkele simpele klikken.

  Afbeeldingen en panorama's beelden uw ideeën uit, terwijl video's en 360-graden beelden uw project tot leven brengen in zijn omgeving. De 3D beelden leiden tot een unieke VR-ervaring. En dit alles wordt door Twinmotion binnen enkele secondes gerealiseerd.

  Meer info
  Excl. BTW: € 399,00 Incl. BTW: € 482,79

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

per pagina