Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 163 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Revit 2018 Handboek

Excl. BTW: € 56,13 Incl. BTW: € 59,50

Snel overzicht


Revit 2018 is de nieuwste uitgave in de serie ‘Computer Ondersteunend Ontwerpen’ van de hand van gerenommeerd AutoCAD-auteur Ronald Boeklagen. Revit 2018 is een volledig, gebonden leerboek & naslagwerk. De grote hoeveelheid onderwerpen die het Revit boek aanbiedt, worden behandeld aan de hand van theorie, geleide instructie en praktijkoefeningen. Daardoor is het boek ideaal voor zelfstudie. 


Het boek is opgebouwd uit zeven delen en bevat in totaal 1400 pagina’s. Het Deel Revit in Vogelvlucht beslaat 400 pagina's. Waaronder 100 bladzijden voor de installatietechniek. Het deel 2D tekenen 75 bladzijden, deel Systeemfamilies 550, het deel BIM omvat 150 blz. het deel Laadbare families omvat 200 en het deel Aanpassen en Diversen 50 pagina's. Uitgever: TEC / CAD College te Nijmegen


Indien gewenst kun je er ook voor kiezen om het handboek van Revit 2018, Revit 2017, Revit 2016 of Revit 2015 aan te schaffen.


* Verplichte velden

Excl. BTW: € 56,13 Incl. BTW: € 59,50

Revit 2018 Handboek Zoom

Productbeschrijving

  Details

  Leerboek Revit 2018, Bouw Informatie Modelleren

  Dit leerboek leert je stap voor stap alles over 3D CAD en BIM. De lessen zijn met veel voorbeelden geillustreerd en bevatten veel oefeningen. De van oorsprong Nederlandse teksten en tekennormen zorgen ervoor dat u de kennis opdoet die hoort bij de Nederlandse praktijk. Je leert onder andere over dakkapellen, kanaalplaten, speklagen, trappen met twee kwarten en andere zaken die wel in Nederland voorkomen, maar meestal niet behandeld worden in buitenlandse boeken.

  Opbouw

  Het boek bestaat uit een aantal delen. In het eerste deel Vogelvlucht wordt een overzicht gegeven van de werkwijze met Revit. In een beknopt aantal lessen bouw je een hele woning. Het gedeelte vogelvlucht gaat uit van voorbereide templates met kant en klare families. In dit deel wordt ook de installatietechniek W en E behandeld. Je leert bijvoorbeeld een ventilatiesysteem uit te werken inclusief de berekeningen. In het tweede en derde deel komt het tekenen en modelleren met systeemfamilies aan bod. U leert dan alles over het instellen en toevoegen van bouwcomponenten zoals de balken, muren, daken, vloeren, plafonds en trappen. Het vierde deel gaat in op bouw informatie modellering en het samenwerken in het ruimtelijk model. Je leert informatie toekennen aan ruimten. Je leert hoe je samenwerkt in een centraal model, hoe je de NL-SfB normering gebruikt en hoe je met opties en verbouwingen overweg gaat. In het laatste deel leer je zelf laadbare families bouwen. Dit deel is sterk uitgebreid in het nieuwe boek. In het eerste deel gebruikt je een template voor een snelle start, in de latere delen wordt zo min mogelijk met templates gewerkt, zodat geen problemen gemaskeerd worden en je met ieder project aan de gang kunt.

  Voor starters en gevorderde gebruikers

  De startende en gevorderde gebruiker van Revit kan goed met het boek uit de voeten door de sterke combinatie van theorie, geleide instructie en oefeningen. De oefeningen zijn bovendien ook uitgewerkt met filmpjes op internet. Het boek bevat zeer veel afbeeldingen en met kleine stapjes word je op weg geholpen. Alle basisfuncties die een bouwkundige ontwerper gebruikt, worden uitgebreid behandeld zoals: 3D modeleren met systeemfamilies zoals muren, vloeren en daken, hekken en trappen. Het documenteren, zoals bestektekeningen, detailtekeningen, kozijnstaten uittrekstaten en ruimteplannen. In het gedeelte over BIM speelt het bouwbesluit en de SfB afsprakenstelsel een belangrijke rol. Er komen onderwerpen aan bod, zoals de status of LOD van een bouwcomponent. Het uitbreiden van de systeemfamilies en van standaardfamilies. Verder wordt de tekenwijze van het massa-modelleren geoefend.

  Online ondersteuning

  Bijzonder aan opleidingsinstituut TEC / CAD College is de online support die het de gebruikers van haar Inventor-, AutoCAD- en Revit boeken biedt. Boeklagen legt uit: “we willen de tekenaars graag helpen met het wegwijs worden in de technisch tekenwereld. Daarom bieden we tientallen instructiefilmpjes aan die oefeningen uit het boek demonstreren. De website is immens populair. Vooral beginnende gebruikers geven aan dat de online tools de ideale ondersteuning zijn voor zelfstudie. ISBN 978-94-92250-16-2

Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  Extra infoISBN 978-94-92250-16-2
  StaatNieuw
  Land van herkomst
  MerkTEC CAD College
Eigen tags

  Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

CMS tab
AutoCAD LT nu voor maar 42,50 euro per maand