Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Revit 2020 Handboek

Excl. BTW: € 56,13 Incl. BTW: € 59,50
OF

Snel overzicht


Revit 2020 is de nieuwste uitgave in de serie ‘Computer Ondersteunend Ontwerpen’ van de hand van gerenommeerd AutoCAD-auteur Ronald Boeklagen. Revit 2020 is een volledig, gebonden leerboek & naslagwerk. De grote hoeveelheid onderwerpen die het Revit boek aanbiedt, worden behandeld aan de hand van theorie, geleide instructie en praktijkoefeningen. Daardoor is het boek ideaal voor zelfstudie. 


Het boek is opgebouwd uit zeven delen en bevat in totaal 1500 pagina’s. Het Deel Revit in Vogelvlucht beslaat 300 pagina's.  2D tekenen 75, Systeemfamilies 550, Installatietechniek 175,  BIM 100,  Laadbare families 200 en het deel Aanpassen en Diversen 50 pagina's.


Revit 2020 Handboek Zoom

Productbeschrijving

  Details

  Leerboek Revit 2020, Bouw Informatie Modelleren

  Auteur: ir. R. Boeklagen


  Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang uitgegeven van de serie ‘Revit , Bouw Informatie Modelleren’. Met deze gebonden versie leert iedereen stap voor stap omgaan met BIM. Dit boek is Nederlandstalig en gebruikt de Nederlandse bouwafspraken.

  Onderwijs

  Dit leerboek Revit 2020 leert je stap voor stap alles over 3D CAD en BIM. Alle lessen zijn geschreven in een prettig leesbare stijl. De lessen zijn met veel voorbeelden geïllustreerd en bevatten veel oefeningen die stap voor stap worden voorgedaan. De van oorsprong Nederlandse teksten en tekennormen zorgen ervoor dat je de kennis opdoet die hoort bij de Nederlandse praktijk. Je leert bijvoorbeeld over dakkapellen, kanaalplaten, speklagen, het Nederlandse afsprakenstelsel ILS en andere zaken die wel in Nederland voorkomen, maar meestal niet behandeld worden in buitenlandse boeken. Door de combinatie: theorie-, geleide instructie en oefeningen leent het boek zich uitstekend voor zelfstudie.

  Delen

  Het boek bestaat uit een aantal delen. In het eerste deel Vogelvlucht wordt een overzicht gegeven van de werkwijze met Revit. In een beknopt aantal lessen bouw je een hele woning. Het gedeelte vogelvlucht gaat uit van voorbereide templates met kant en klare families. De woning wordt uitgewerkt van eerste penstreek  tot en met de wapening. In het tweede en derde deel komt het tekenen en modelleren met systeemfamilies aan bod. Je leert dan alles over het instellen en toevoegen van bouwcomponenten zoals de balken, wanden, kappen, vloeren, plafonds en trappen. het derde deel gaat over installatietechniek. Je leert bijvoorbeeld een ventilatiesysteem, sanitair en verwarming en elektrische installatie uit te werken inclusief de berekeningen. Dit gedeelte is flink uitgebreid in dit boek. Het vierde deel gaat in op bouw informatie modellering en het samenwerken in het ruimtelijk model. Je leert informatie toekennen aan ruimten. Je leert hoe je samenwerkt in een centraal model, hoe je de BIM basis ILS, NL-SfB en LOD's gebruikt.  Ook opties en verbouwingen. In het laatste deel leer je zelf laadbare families bouwen.  In het eerste deel gebruik je een template voor een snelle start, in de latere delen wordt zo min mogelijk met templates gewerkt, zodat geen problemen gemaskeerd worden en je met ieder project aan de gang kunt.

  Voor starters en gevorderde gebruikers

  De startende en gevorderde gebruiker van Revit kan goed met het boek uit de voeten door de sterke combinatie van theorie, geleide instructie en oefeningen. De oefeningen zijn bovendien ook uitgewerkt met filmpjes op internet. Het boek bevat zeer veel afbeeldingen en met kleine stapjes word je degelijk op weg geholpen. Alle basisfuncties die een bouwkundige ontwerper gebruikt, worden uitgebreid behandeld zoals: 3D modeleren met systeemfamilies zoals muren, vloeren en daken, hekken en trappen. Het documenteren, zoals bestektekeningen, detailtekeningen, kozijnstaten uittrekstaten en ruimteplannen. In het gedeelte over BIM speelt het bouwbesluit en de SfB afsprakenstelsel een belangrijke rol. Er komen onderwerpen aan bod, zoals de status of LOD van een bouwcomponent. Het uitbreiden van de systeemfamilies en van standaardfamilies. Verder wordt de tekenwijze van het massa-modelleren geoefend.

Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  Extra infoISBN 978-94-92250-25-4
  StaatNieuw
  Land van herkomst
  MerkTEC CAD College
CMS tab