Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Revit 2023 abonnementsvormen Zoom

Revit 2023 abonnementsvormen

Artikelnummer: 70DN17147-2

Revit is software om 3D-ontwerpen te maken zoals gebouwen, constructies en installaties. Met Revit ontwerpt u sneller, makkelijk maar gedetailleerder tegen lagere kosten. Iedere partij werkt samen in één centraal model waardoor u faalkosten minimaliseert en veel sneller werkt..


De prijs van dit abonnement is alleen geldig voor nieuwe abonnementen. Abonnementen zijn nieuw als er niet eenzelfde abonnement binnen 90 dagen afloopt of minder dan 30 dagen is verlopen.

Excl. BTW: € 2.775,00 Incl. BTW: € 3.357,75

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 2.775,00 Incl. BTW: € 3.357,75
Productbeschrijving

  Details

  Revit 2023

  Revit is perfect voor iedereen die zich bezig wil houden met Building Information Modeling (BIM) en is de beste versie van Revit die tot op vandaag gemaakt is.

  Revit 2023 was voorheen ook beschikbaar in de Autodesk Infrastructure Design Suite en in de Autodesk AEC Collection. Tegenwoordig heeft Autodesk als vervanger van de verschillende suites de Industry collections geïntroduceerd. Revit 2023 is terug te vinden in de Collectie voor architectuur, engineering en de bouw.

  Met een Revit abonnement heb je altijd de mogelijkheid om de laatste 4 versies te gebruiken. Dat houdt in dat je kunt werken met Revit 2020, Revit 2018, Revit 2017 en Revit 2016. Als je een abonnement afsluit wordt de software gekoppeld aan je Autodesk Account en staan de eerdere versies voor je klaar.

  BIM met Autodesk Revit

  Autodesk Revit is hét product voor BIM (Building Information Management). Revit is software om 3D-ontwerpen te maken zoals gebouwen, constructies en installaties. Met Revit ontwerp je sneller, makkelijk maar gedetailleerder tegen lagere kosten. Iedere partij werkt samen in één centraal model waardoor u faalkosten minimaliseert en veel sneller werkt.

  Waarom Revit?

  Er zijn 1001 redenen om Autodesk Revit te gebruiken. Een aantal voordelen van Revit zullen hieronder opgesomd worden:

  • Verminder faalkosten door beter samen te werken tijdens het gehele bouwproces en zelf hierna. Hierdoor zullen faalkosten geminimaliseerd worden. Autodesk Revit werkt natuurlijk ook perfect samen met alle andere Autodesk software.
  • Verbeter productiviteit door samen te werken in één model waar iedere partij in kan werken.
  • Revit heeft weer een aantal nieuwe Revit tools toegevoegd om nog efficiënter en sneller te werken.
  • Verbeter uw inzicht tijdens het gehele bouwproces door al uw ontwerpen in Revit te maken.
  • Werk betrouwbaar en sneller door in Revit te werken en speel informatie sneller door.

  Extra informatie Revit

  Voor meer informatie kun je geheel vrijblijvend telefonisch contact opnemen via tel: 088 3977 377 of via mail: info@cadexpress.eu. Wij kunnen samen met je bekijken wat Revit specifiek voor jullie kan betekenen.

Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  Extra infoNee
  StaatNieuw
  Land van herkomst
  MerkAutodesk
CMS tab