Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 209 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Revit LT Suite 2021 abonnementsvormen

Excl. BTW: € 660,00 Incl. BTW: € 798,60

Snel overzicht

Revit LT 2021


Autodesk AutoCAD Revit LT 2021 is speciaal ontworpen voor ontwerpers die nog tweedimensionaal werken en uiteindelijke willen overstappen naar BIM. Met dit softwarepakket kunnen architecten, constructeurs, ontwerpers en andere bouwprofessionals 3D-ontwerpen en documentatie creëren voor een efficiënter bouwproces.Inruilactie tot 20% korting

15% korting op een 1 jarig of 20% korting op een 3 jarig abonnement bij inruil van uw kooplicentie!
Het invullen van het oude kooplicentie-serienummer is verplicht.
Deze actie loopt tot en met 31 januari 2021.

U kunt het serienummer van de kooplicentie controleren bij Autodesk: klik hier!
Wilt u meer informatie over deze actie, klik hier!

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 660,00 Incl. BTW: € 798,60

Revit LT Suite Flash Actie Zoom

Productbeschrijving

  Details

  Revit LT: De eerste stap richting BIM!

  Terwijl u ontwerpt, maakt Revit LT automatisch nauwkeurige plattegronden, aanzichten, doorsneden en 3D-weergaven, maar de software berekent ook oppervlakten, lijsten en tabellen en hoeveelheden gebaseerd op uw specificaties. U kunt zelfs op het laatste moment nog wijzigingen aanbrengen zonder dat u zich druk hoeft te maken over de coördinatie van uw plannen, hoeveelhedenlijsten en constructiedocumenten.

  Revit LT is gebaseerd op het Revit-platform voor BIM

  Autodesk AutoCAD Revit LT 2021 is speciaal ontworpen voor ontwerpers die nog tweedimensionaal werken en uiteindelijke willen overstappen naar BIM. Met dit softwarepakket kunnen architecten, constructeurs, ontwerpers en andere bouwprofessionals 3D-ontwerpen en documentatie creëren voor een efficiënter bouwproces. 

  Revit LT 2021 is gebaseerd op de software Revit 2021.

  Ontwerp en visualiseer in 3D

  Dankzij Autodesk AutoCAD Revit LT 2021, dat ook verkrijgbaar is binnen Autodesk AutoCAD Revit LT Suite 2020, kunt u ontwerpen virtueel bekijken in een 3D-gebouwmodel. Dit verhoogt het inzicht in het bouwproces en maakt ontwerpcommunicatie met uw opdrachtgevers aanzienlijk eenvoudiger en efficiënter.

  Automatisch bijwerken 3D-gebouwmodel

  Met Autodesk AutoCAD Revit LT 2021 kunt u gelijktijdig aan ontwerp en documentatie van bouwprojecten werken. Wijzigingen aan het ontwerp worden automatisch bijgewerkt in het 3D-gebouwmodel. Daardoor is de consistentie binnen het ontwerp gewaarborgd, is de coördinatie rond de tekeningen eenduidiger en wordt het aantal fouten gereduceerd. Bovendien is met projectpartners een moeiteloze uitwisseling mogelijk  van de 3D-ontwerpen in DWG- of RVT-bestandsformaat. Dit alles draagt wezenlijk bij aan een efficiënter ontwerp- en bouwproces. 

Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  Extra infoNee
  StaatNieuw
  Land van herkomstVerenigde Staten
  MerkAutodesk
CMS tab