Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 209 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Rhinoceros 6.0 Educational License

Excl. BTW: € 195,00 Incl. BTW: € 235,95
OF

Snel overzicht

Bij aankoop van de Rhinoceros 6.0 krijg je een licentie die je altijd kunt gebruiken. Installeren is nog nooit zo gemakkelijk geweest met de Cloud Zoo om licenties toe te kennen en te beheren. Met deze upgrade ga je werken met de nieuwste Rhinoceros 6.0 en kun je programmeren zonder code (Grashopper), samenwerken op grote projecten (Worksessions) en kun je gebruik maken van basis camera- en zonanimatie- tools voor snelle en gemakkelijke visualisaties (Animatie Tools). Let op want Rhinoceros 6.0 is tot op heden alleen voor Windows gebruikers beschikbaar.


Rhinoceros wordt alleen uitgeleverd na ontvangst van een geldige studentenpas. Deze kun je sturen naar info@cadexpress.eu.

Rhinoceros 6.0 Educational License Zoom

Productbeschrijving

  Details

  Rhinoceros 6.0 is de laatste versie voor Windows gebruikers. In deze versie is Grashopper (visuele programmeer taal) geïmplementeerd om een robuust platform te creëren voor productontwikkeling. Grashopper wordt gezien als een solide fundament voor omgevingsanalyses en "robotic control".

Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  Extra infoNee
  StaatNieuw
  Land van herkomst
  MerkMcNeel
CMS tab