Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

SketchUp Studio 2022 Zoom

SketchUp Studio 2022

Artikelnummer: sketchup-studio

SketchUp Studio


SketchUp Studio is de makkelijkste manier om uw project met vertrouwen voor te sturen. Met SketchUp Studio gaat u van complexe scandata met Trimble Scan Essentials naar 3D modelleren met de bekende SketchUp tools. Met de ingebouwde fotorendering van V-ray kunt u uw klanten voorzien van verbluffende visualisaties.


SketchUp Studio bestaat uit de volgende onderdelen: • SketchUp Pro

 • Trimble Scan Essentials voor de import van puntenworken om hierop te modelleren

 • Presentatiemogelijkheden m.b.v. SketchUp, LayOut en V-ray

 • Virtuall Reality en Augmented Reality apps

 • Trimble Connect voor samenwerking en cloudopslag

 • V-Ray for Sketchup voor fotorendering

 • SketchUp voor Web, voor altijd en overal modelleren, zonder iets te installeren.


Let op: SketchUp Studio is Windows only!


Download hier een trial versie.


Bij bestelling Studenten-licentie of Leraren-licentie, Sketchup Studio (incl. Sketchup Pro). Dit bewijs sturen naar bestelling@CADexpress.nl (bijv. kopie studentenpas).

Excl. BTW: € 639,00 Incl. BTW: € 773,19

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 639,00 Incl. BTW: € 773,19
Productbeschrijving

  Details

  SketchUp Studio

  SketchUp Studio bevat alle software om ontwerpprojecten van a tot z te kunnen realiseren. Naast alle bekende tools van SketchUp Pro bevat het ook V-Ray for SketchUp en Trimle Scan Essentials.

  SketchUp Pro

  Met SketchUp Pro kunt u snel een eenvoudig 3D oppervlak- en solidmodellen creëren en visualiseren met texturen en animaties. Met SketchUp evalueer je schaduwen van de zon, creëert u landschappen en siert u tekeningen op met de vele standaard componenten die beschikbaar zijn zoals bomen, mensen en auto's. Daarnaast is het ook mogelijk om een doornede van het model te maken en hierdoor heen te wandelen.

  Trimble Scan Essentials

  Met Trimble Scan Essentials beschikt u over de tools om direct puntenwolken te importeren en te bekijken. Om vervolgens direct hierop te modelleren in SketchUp. De geïmporteerde data dienen als ene blauwdruk voor een solide 3D fundering. Het stelt beginnende en gevorderde SketchUp gebruikers in staat om snel en eenvoudig puntenwolken van verschillende bestandsformaten (E57, RWP, LAZ, TZF, LAS en PLY) om te zetten in accurate 3D modellen. Hierdoor bespaart u tijd!

  V-Ray

  Visualisatie is zonder twijfel een groot onderdeel van de work!ow van AEC professionals. Met V-Ray 5 for SketchUp kunt u nu uw ontwerp van idee tot fotorealistische render brengen door belichting aan te passen, schaduwen toe te voegen, reflecterende coatings bij te werken, globale belichtingsinstellingen te selecteren - en nog veel meer. Begin met het verkennen van Chaos Cosmos, V-Ray's robuuste, slimme 3D-inhoudsbibliotheek. Download render-klare content, zoals vegetatie en mensen, direct in uw SketchUp ontwerp en bespaar zo tijd en modelleerkracht.

  Ook kunt u profiteren van real-time rendermogelijkheden met V-Ray Vision. Vergeleken met langzamere, traditionele renderprocessen, kunt u met V-Ray Vision snel en direct aanpassingen maken, terwijl u in SketchUp aan het modelleren bent. Als u klaar bent met modelleren, kunt u screenshots, animaties en panoramische beelden exporteren om ze in virtual reality te bekijken. Zo kunt u uw ontwerpvisualisatieproces verbeteren!

  SketchUp Studio is alleen voor Windows verkrijgbaar.

Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  Extra info

  Systeemeisen

   

  Microsoft Windows

  Image

  Software:

  • Windows 7 tot 10 - 64 Bit
  • WebGL compatibele web browser

  Minimale systeemeisen:

  • 2.1+ GHz processor
  • 4 GB RAM
  • 500 MB schrijfruimte
  • Videokaart 1+ GB 100% OpenGL 3.0*
  • 3-knops muis met scrollfunctie

  Aanbevolen systeemeisen:

  • 2.4+ GHz processor
  • 8 GB RAM
  • 1 GB schijfruimte
  • Videokaart 2+ GB 100% OpenGL 3.0*
  • 3-knops muis met scrollfunctie

   

  Let op: Er is geen Linux versie van SketchUp Pro beschikbaar en Windows Vista en eerder worden niet langer ondersteund!

          

  Videokaart

  * Indien je een nieuwe machine overweegt, besteed dan voldoende middelen aan de videokaart. Wij raden kaarten aan met een nVidia Quadro of GTX chip. Deze kaarten ondersteunen OpenGL zeer goed en hebben kwalitatief goede drivers. OpenGL is het hart van de 3D weergave voor SketchUp Pro. On-board videokaarten (opgesoldeerde chipsets) worden ten zeerste afgeraden!

   

  StaatNieuw
  Land van herkomst
  MerkTrimble
CMS tab