Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Sketchup Pro 2022

Sketchup Pro 2022

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

per pagina

Wat is SketchUp Pro?

SketchUp Pro is de betaalde versie van het 3D-tekenprogramma SketchUp. SketchUp zorgt ervoor dat je realistische 3D ontwerpen kunt creëren uit de vrije hand. Het voordeel van SketchUp Pro is dat alle modellen en afbeeldingen (3D of 2D) geëxporteerd kunnen worden in verschillende formaten. Deze exports kunnen worden verwerkt in de hoogste resolutie, de gratis versie biedt slechts een verwerking van een lage resolutie van jouw project. Hiernaast zijn er nog vele andere voordelen zoals 3D volumes samenvoegen, dynamische componenten creëren en het toestaan van imports en exports. De meest unieke functie is de lay-out-tool, deze tool zorgt ervoor dat je op een makkelijke manier werktekeningen en presentaties kunt creëren voor jouw project.

 

Waarom SketchUp Pro kopen bij CADexpress?

CADexpress is de expert in 3D-tekenprogramma’s. Met meer dan 20 jaar ervaring met verschillende premium 3D-software aanbieders ben jij ervan verzekerd dat we de beste software voor jouw project kunnen aanbieden. Naast de Pro versie van SketchUp biedt CADexpress ook SketchUp Studio aan. Deze versie zorgt ervoor dat je geavanceerde analyses kunt uitvoeren op jouw SketchUp Pro projecten.

 

Benieuwd naar wat de ideale software is voor jouw project? Neem dan contact op met onze SketchUp experts voor meer informatie.