Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Support pagina CADexpress

Aanschaf Autodesk-abonnementen

Inhoud:

 

Professionele helpdesk

Op onze supportpagina kun je allerlei informatie vinden op het gebied van Autodesk-abonnementen. Als je vraag toch nog niet wordt beantwoord, kun je ook terecht bij de helpdesk van CADExpress.eu.
Voor een goede en professionele ondersteuning van uw aangeschafte software heeft CADExpress een deskundige helpdesk.
Het is belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over automatiseringsproblemen die  kunnen voorkomen in de gehele teken- en ontwerpcyclus. CADExpress biedt oplossingen die snel zijn in te zetten en die de efficiëntie vergroten.

 

Abonnementsvormen Autodesk

Bij abonnementsvormen van Autodesk profiteer je van de flexibele mogelijkheden die worden geboden.

 

Onderhoudsplannen (voorheen maintenance subscription)

Als je vroeger een permanente licentie bij Autodesk kocht, kon je hierbij een onderhoudsplan (voorheen maintenance subscription) nemen. Hiermee  beschik je altijd over de nieuwste versies van het Autodesk-product en kun je ook een thuislicentie installeren. Als er eenmaal gestopt is met het onderhoudsplan is het niet meer mogelijk om je permanente licentie te updaten.

 

Abonnementen

Vanaf heden zijn nieuwe licenties alleen nog beschikbaar als abonnementsvorm. Je betaalt hiermee dus voor de periode dat je het gebruikt. Autodesk-abonnementen hebben veel voordelen die hieronder staan beschreven. Met een abonnement speel je snel in op veranderende project- en personeelsbehoeften binnen het bedrijf.

 

Flexibele termijnen

Er zijn mogelijkheden om een abonnement aan te schaffen voor 1 maand, 1 jaar of 3 jaar.
Zo kies je altijd de meest ideale termijn en is op- en afschalen eenvoudig bij veranderende wensen in aantallen of andere softwarebehoeften.

Maandabonnement / Auto-Renew-abonnementen

Maandabonnementen worden automatisch verlengd totdat wordt aangegeven dat het contract niet moet worden verlengd. Dit kan tot 2 weken voor de einddatum van het contract.

 

Toegangsopties

 • Toegang voor 1 gebruiker: de meest gekozen optie en de beste keuze als de software door één persoon gebruikt gaat worden.
 • Toegang voor meerdere gebruikers: de software wordt gedeeld door meerdere personen. Deze kunnen echter niet tegelijkertijd met dezelfde licentie werken. Als er bijvoorbeeld 4 personen met software moeten werken waarvan zeker 2 tegelijkertijd, is het financieel aantrekkelijk om 2 netwerklicenties voor meerdere gebruikers aan te schaffen.

 

Altijd toegang tot de nieuwste software

Met een actief Autodesk-abonnement beschik je altijd over de nieuwste software.

 

Software altijd en overal beschikbaar

De software kan op drie verschillende apparaten worden geïnstalleerd en dat betekent dat je de licentie op het werk, thuis en bijvoorbeeld op je laptop voor onderweg kunt installeren en gebruiken. LET OP: Zorg er dan wel voor dat je de software hebt afgesloten op de ene plek als je aan de slag gaat op een ander apparaat!

 

Gebruikmaken van voorgaande versies zoals AutoCAD LT 2019

Met een abonnement op een Autodesk-product is het mogelijk om gebruik te maken van de nieuwste versie, in dit geval AutoCAD LT 2020, en tevens de vier voorgaande versies AutoCAD LT 2019, AutoCAD LT 2018 en AutoCAD LT 2017 en AutoCAD LT 2016. In je Autodesk-account kun je terugvinden welke producten beschikbaar zijn.

 

Informatie verloop order

Wanneer een Autodesk-product wordt besteld, wordt deze order verstuurd naar Autodesk. Autodesk zet de gewenste licentie op naam waarna hij/zij een mail met de licentiegegevens ontvangt. Indien de gebruiker van de licentie nog geen Autodesk-account tot zijn beschikking heeft, zal Autodesk ook deze inloggegevens mailen.

 

Levertijd Autodesk-orders

Meestal worden licenties binnen één dag verstuurd, maar in drukke- en actieperiodes kan het soms 1 tot 2 werkdagen duren. Houd hier dus rekening mee tijdens het beslissingsproces.

 

Downloadinformatie

Je kunt met de inloggegevens die Autodesk heeft gestuurd terecht in het Autodesk-account, waarna je het wachtwoord naar wens kunt aanpassen. In het account zie je over welke producten en services je de beschikking hebt en welke je kunt downloaden.
De contractmanager heeft de beschikking over alle licenties die het bedrijf heeft aangeschaft.
Bekijk onze Startgids Autodesk Abonnementen voor meer informatie over het downloaden vanuit je Autodesk-account.

 

Gratis Autodesk-support

Als je support nodig hebt van Autodesk, dan heb je de mogelijkheid om gratis support van Autodesk te krijgen. Dit kan door middel van een formulier dat je hier kunt vinden. Je kunt bij deze support voor allerlei vragen terecht zoals: inlogproblemen Autodesk-account, aanvragen activatiecode en  licentieproblemen. Je hebt de beschikking over de software totdat het contract verloopt.
Klik hier voor de pagina met gratis Autodesk-support

 

Gratis trial AutoCAD LT

Wil je eerst de beschikking hebben over een gratis testversie van AutoCAD of andere Autodesk- software, dan kun je contact opnemen met ons en dan zorgen wij ervoor dat je de software 30 dagen gratis kunt gebruiken!
Neem contact met ons op om een gratis trial te verkrijgen voor ieder Autodesk-product

 

Voorbereiden systeem bij het werken met Autodesk-producten

 • Check systeemeisen
 • Check hardware
 • Zorg ervoor dat je administratorsrechten hebt
 • Leeg de TEMP-map
 • Installeer alle systeemupdates en herstart het systeem
 • Zorg ervoor dat er tijdens de installaties geen andere programma’s zijn die draaien
 • In sommige gevallen kan het ook helpen om anti-virusscanners en firewallbescherming tijdelijk uit te zetten
 • Verwijder voorgaande versies van de software van het systeem. Dit kan via deze procedures.

Check systeemeisen

Bekijk hier of je systeem geschikt is om te werken met de producten van Autodesk

Informeer bij ons als je wilt weten of je systeem geschikt is om met andere software te werken. Als HP Goldpartner kunnen wij adviseren welk systeem perfect voor jouw situatie is.

Check hardware

Check via deze link of je hardware voldoet aan alle eisen.

Administratorsrechten

Als je de software op je eigen computer wilt installeren, hoef je hiervoor verder niets te doen. In andere gevallen moet je ervoor zorgen dat je administratorsrechten hebt bij het installeren van de software.
Dit kan als volgt:

 • Configuratiescherm
 • Gebruikersaccounts
 • Gebruikersaccounts beheren

TEMP Map leeg maken

Typ: %TEMP%  in de zoekbalk van Windows en druk op Enter

 

Installeren Autodesk-product

 • Na aankoop ontvang je na 1-2 werkdagen een e-mail van Autodesk met een link naar de Autodesk Account inlogpagina. Maak niet zelf een Autodesk-account aan! Als je al een Autodesk-account hebt, worden nieuwe abonnementen hieraan gekoppeld.
 • Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord (of met tijdelijke gebruikersnaam en paswoord).
 • In je account vind je de producten waarover je de beschikking hebt en deze zijn vanaf deze pagina te downloaden en installeren.

 

Service Packs & Hot Fixes

Autodesk brengt regelmatig service packs & hot fixes uit om zo producten up-to-date te houden. Deze service packs & hot fixes zijn hier te downloaden.

 

Meer informatie nodig?

Heb je meer informatie nodig? CADexpress heeft een deskundige helpdesk. Neem contact met ons op via tel: 088 3977 377 of via ons contactformulier.