Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

8000 Nederlandse symbolen voor AutoCAD versie 6 Zoom

9000 Nederlandse symbolen R8, voor AutoCAD (LT)

Artikelnummer: 50FA00170

Met meer dan 9000 symbolen voor AutoCAD zoals ze in Nederland gebruikt worden. De symbolenbibliotheek gebruikt veel moderne technieken zoals annotatieve blokken, dynamische blokken, toolpalettes enzovoort. Met deze bibliotheek zult u razendsnel tekenen. Het is zijn prijs dubbel en dwars waard. Niet iedereen zal direct weten hoe deze technieken in de praktijk toegepast worden. Als extra service zijn er daarom een aantal praktijkvoorbeelden opgenomen.

Excl. BTW: € 129,00 Incl. BTW: € 156,09
Productbeschrijving

  Details

  De TEC-symbolen, versie 8

  Met 9000 symbolen voor AutoCAD volgens de Nederlandse normen. Ieder symbool wordt genoemd naar de naam zoals deze in de Nederlandse normen voorkomt. Van de normen die over koopdelen gaan zoals van bouten of moeren zijn alleen de meest voorkomende symbolen (maten) opgenomen. De symbolenbibliotheek gebruikt veel moderne technieken zoals annotatieve blokken, dynamische blokken, toolpalettes enzovoort. Met deze CD zult u razend snel tekenen. Het is zijn prijs dubbel en dwars waard. Niet iedereen zal direct weten hoe deze technieken in de praktijk toegepast worden. Als extra service bij deze CD zijn er daarom een aantal praktijkvoorbeelden opgenomen.

  Klik, sleep en plaats

  De AutoCAD symbolen zijn voorzien van toolpalettes. Een symbool aanklikken is voldoende om deze in de tekening te slepen. Behalve een plaatje is van ieder symbool ook een korte omschrijving opgenomen.
  In de toolpalettes staan de dynamische en de statische  blokken naast elkaar. Een dynamisch blok is herkenbaar aan het flits-teken in de afbeelding. Dit symbool kunt u aanpassen nadat u deze heeft ingevoerd. U kunt bijvoorbeeld een boutje toevoegen en dan achteraf de juiste lengte kiezen. Een annotatief blok is herkenbaar aan het annotatief symbool (A). Dit symbool past zich automatisch aan aan de schaal van de tekening. Een wandcontactdoos of een afbeelding van een brandblusser heeft daardoor altijd de juiste maat in de tekening.

  Vernieuwingen in versie 8 (releasejaar 2020)

  NEN 1414 ISO 7010Deze versie wordt verspreid via een download. De bibliotheek is aangepast aan AutoCAD (LT) 2021 onder Windows. Er zijn tientallen symbolen aangepast aan veranderde normen. Er zijn meer dan 1000 nieuwe symbolen opgenomen. De menu's zijn gewijzigd, zodat deze zowel bij een donkere als een lichte interface duidelijk zichtbaar zijn.

Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  StaatNieuw
  Land van herkomstNederland
  MerkNee
  Extra info
  Titel:9000 Nederlandse symbolen voor AutoCAD versie 8.0
  Systeemvereisten:AutoCAD / AutoCAD LT 2008 en hoger op Windows
  Uitgever:TEC / CADCollege te Nijmegen
  ISBN:978-90-72487-84-1
CMS tab