Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Twinmotion 2021 Stand Alone

Excl. BTW: € 399,00 Incl. BTW: € 482,79
OF

Snel overzicht

Twinmotion is een 3D visualisatiesoftware die u in staat stelt in no time animaties te maken van grote projecten. Het vergt ongeveer de helft van de inspanning die traditionele raytrace software vraagt. Het is de perfecte tool voor het verkennen en delen van de omgeving, de sfeer en de ruimte van je (bouw)project. Met Twinmotion heeft u de controle over de volledige omgeving van het project.


Alle simulaties, wijzigingen en keuzes zijn in real-time zichtbaar met dezelfde kwaliteit als in de uiteindelijke rendering, wat uniek is.


Een simpele en intuïtieve interface stelt u in staat het seizoen, weer en belichting te kiezen. Verrijk uw scenes met karakters, voertuigen en zelfs geluiden. Altijd in real-time en met enkele simpele klikken.


Afbeeldingen en panorama's beelden uw ideeën uit, terwijl video's en 360-graden beelden uw project tot leven brengen in zijn omgeving. De 3D beelden leiden tot een unieke VR-ervaring. En dit alles wordt door Twinmotion binnen enkele secondes gerealiseerd.


Twinmotion 2021 Stand Alone Zoom

Productbeschrijving

  Details

  Twinmotion 2021 - Voor hoge kwalitatieve renderingen, panoramas en 360° videos in enkele seconden.

  What’s new in Twinmotion 2021?

  • Phasing in Presenter
   Het is nu mogelijk om fasering (phasing) op te nemen in Presenter bestanden. Phasing kan vanuit elke camerapositie worden afgespeeld.
  • Non-realistische renderstijlen 
   Een nieuw menu in zowel fullscreen als Presenter mode waarmee snel en gemakkelijk gewisseld kan worden tussen verschillende renderstijlen: Verborgen lijn, Verborgen lijn gearceerd, Houtmodel, Metaalmodel, Witmodel (klei render), en Standaard materiaal.
  • Megascans in Twinmotion bibliotheek 
   De Quixel Megascans 3D Assets en Surface categorieën zijn geïntegreerd in de Twinmotion bibliotheek. Assets worden opgeslagen in de cloud totdat ze worden gedownload voor lokaal gebruik.
  • Nieuwe assets 
   140 Nieuwe elementen in de Twinmotion bibliotheek, waaronder 20 nieuwe Japanse en Amerikaanse bomen, 60 elementen voor sportscholen en buiten-trainingsruimten en 60 nieuwe mensen in kant-en-klare poses.
  • Twinmotion Importer voor Unreal Engine (Early Access) 
   Een nieuwe plugin voor Unreal Engine maakt het mogelijk Twinmotion bestanden te importeren in de Unreal Editor.
  • Presenter Cloud (Early Access) 
   Een nieuwe cloud-gebaseerde service stelt de Twinmotion gebruiker in staat projecten te delen met behulp van Twinmotion Presenter die draait op een GPU in de cloud. Deze functie is exclusief beschikbaar voor volledige commerciële licentiehouders.
  • Datasmith Direct Link 
   Ondersteuning toegevoegd voor Datasmith Direct Link functionaliteit, om uiteindelijk de Twinmotion Direct Link plugins te vervangen. Hierdoor kunnen meerdere bestanden tegelijk worden gesynchroniseerd. In deze release is deze ondersteuning toegevoegd voor Revit.
  • Verlichtingsverbeteringen 
   Een aantal wijzigingen in de standaard-, minimum- en maximumintensiteit van verlichting. Hieronder vallen zon, maan, kunstlicht, partikels, voertuigverlichting, straatverlichting en emitterende materialen. De instellingen voor Auto-Exposure en Bloom zijn aangepast, waardoor de overgang tussen dag- en nachtverlichting soepeler verloopt.
  • Height maps 
   Voeg een height map toe aan standaardmaterialen, naast een normal map.
  • Vegetatietint 
   Verander de algemene tint van zowel de stam als de bladeren van vegetatie.
  • Verbeterde prestaties 
   Onderliggende veranderingen die de FPS hebben verhoogd en de projectomvang hebben verkleind.
  • Favorieten toevoegen
   Favoriete items uit de bibliotheek zijn nu te bookmarken.
  • Optimaliseer VR prestaties (Preference panel) 
   Als "Optimize VR Quality" is aangevinkt, wordt de kwaliteit automatisch verlaagd in VR om de renderprestaties te verbeteren.
Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  Extra infoNee
  StaatNieuw
  Land van herkomst
  MerkNee
CMS tab