Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Twinmotion 2022 Stand Alone Zoom

Twinmotion 2022 Stand Alone

Artikelnummer: twin-stand-alone

Twinmotion is een 3D visualisatiesoftware die u in staat stelt in no time animaties te maken van grote projecten. Het vergt ongeveer de helft van de inspanning die traditionele raytrace software vraagt. Het is de perfecte tool voor het verkennen en delen van de omgeving, de sfeer en de ruimte van je (bouw)project. Met Twinmotion heeft u de controle over de volledige omgeving van het project.


De droom van architectenburo's en visualisatiestudio's komt uit; Twinmotion is de 3D visualisatiesoftware die u in staat stelt in no time animaties te maken van grote projecten. Het vergt ongeveer de helft van de energie die traditionele raytrace software vraagt.


Excl. BTW: € 399,00 Incl. BTW: € 482,79
Productbeschrijving

  Details

  Twinmotion 2022

  Real-Time Kwaliteit

  Alle simulaties, wijzigingen en keuzes zijn in real-time zichtbaar met dezelfde kwaliteit als in de uiteindelijke rendering, wat uniek is in deze markt.

  Gemakkelijk

  Een simpele en intuïtieve interface stelt u in staat het seizoen, weer en belichting te kiezen. Verrijk uw scenes vervolgens met karakters, voertuigen en zelfs geluiden...altijd in real-time en met enkele simpele klikken.

  Alle Media

  Afbeeldingen en panorama's beelden uw ideeën uit, terwijl video's en 360-graden beelden uw project tot leven brengen in zijn omgeving. Een volledige 3D onderdompeling leidt zelfs tot een unieke VR-ervaring! Twinmotion produceert dit allemaal binnen enkele ogenblikken.

   

   

  Nieuw in Twinmotion 2022

  • Nieuwe objecten - Honderden extra 3D objecten zijn toegevoegd aan de meegeleverde Twinmotion bibliotheek. Ze worden nu opgeslagen in de Cloud om het installatiebestand niet te groot te maken om te downloaden. Klik ze aan om te downloaden en meteen te gebruiken!
  • Nieuwe Quixel Objecten - De Quixel Assets bevatten twee nieuwe bibliotheken met 3D planten en 2D Stickers (Decals).
  • Ondersteuning van 3DConnexion 3D muizen - U kunt nu uw favoriete 3DConnexion 3D Muis gebruiken in Twinmotion 2022!
  • Delen via de Cloud
   • U kunt nu uw project delen vanuit de cloud door iemand een permanente link te sturen. De link blijft hetzelfde als uw project wordt bijgewerkt!
   • Voeg een panoramaset toe om door het project te springen.
   • Werkt op mobiel, tablets, in proefversies en de educatieve versies van Twinmotion 2022.
  • Path Tracer - Deze geweldige nieuwe techniek rendert nog sneller en mooier (maar is een keuze). Zorg ervoor dat u een DXR videokaart heeft met minstens 8 GB videogeheugen om dit te gebruiken. Let op: macOS wordt niet ondersteund!
  • HDRI - Voeg één van de vele meegeleverde HDRI-achtergronden toe om uw scène te voorzien van omgevingslicht en -reflectie.
  • Datasmith (Live)(Multi)Link - Wissel bestanden uit met de Datasmith formaten voor de beste ervaring in live linken. Het is zelfs mogelijk om bestanden van maximaal 5 sessies aan één Twinmotion sessie te koppelen: Ontwerp een speeltuin in Rhino, een gebouw in SketchUp en zie ze gezamenlijk gerenderd in één Twinmotion sessie!
  • CSV Material Mapping - Koppel diverse bestandsversies van uw materialen in de scène via een CSV-bestand om het meeste te halen uit alle programma's die u gebruikt.
  • Ondersteuning voor LiDAR puntenwolken - Navigeer in uw 3D scène door geïmporteerde puntenwolken in kleur.
  • Update melding - Mis nooit meer een update van Twinmotion met de automatische update prompt.
  • Virtual Reality verbeteringen - Stel een aangepaste renderkwaliteit in om ervoor te zorgen dat uw presentatie op elk apparaat soepel verloopt.
  • Betere sneeuw - Het sneeuwmateriaal ondersteunt nu Sub Surface Scattering voor een nog realistischer winters tafereel.
  • Werken op volledig scherm - Druk op F12 om op volledig scherm te werken, terwijl u nog steeds via sneltoetsen kunt werken, zoals het manipuleren van objecten en navigeren.
Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  Extra infoNee
  StaatNieuw
  Land van herkomst
  MerkNee
CMS tab