Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 131 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk
Abonneren op RSS-feed

SketchUp Pro & 3D Visualisatie Software

Foto-tabel Lijst

Artikelen 1 tot 12 van 21 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Foto-tabel Lijst

Artikelen 1 tot 12 van 21 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Visualisatie-software voor realistische presentaties

Met behulp van de geïntegreerde visualisatiemogelijkheden binnen de Autodesk-software, zoals 3ds Max Design, SketchUp Pro en Sketchbook Pro, zet u ontwerpgegevens eenvoudig om in realistische en aansprekende presentaties. Zo kunt u het verhaal achter uw ontwerpen beter verkopen en méér opdrachten binnenhalen.

SketchUp Pro

SketchUp Pro 2018 is een 3D modeling-software waarmee u als bouwkundig, werktuigbouwkundig of civieltechnisch ontwerper heel eenvoudig en intuïtief kunt tekenen in 3D, doorsnedes van uw 3D-model kunt maken, deze kunt visualiseren met texturen en animaties en door uw ontwerp heen kunt wandelen.

Autodesk 3ds Max Design

Met Autodesk 3ds Max Design kunt u als ontwerpprofessional in de bouw, werktuigbouw of civiele techniek de meest indrukwekkende visualisaties maken. Naast uitgebreide mogelijkheden voor 3D-animeren, visualiseren, modelleren en renderen is er een unieke koppeling met andere Autodesk-software. Met 3ds Max Design is het mogelijk om bestanden uit te wisselen met onder andere AutoCAD, AutoCAD Architecture, Autodesk Revit, Autodesk Inventor en AutoCAD Civil 3D.

V-Ray

V-Ray is een complete renderoplossing die zowel binnen SketchUp Pro als 3ds Max draait. Uitermate geschikt voor interieur en architectuur en product- en meubelvisualisatie.

Autodesk SketchBook Pro

Autodesk SketchBook Pro bevat de beste teken- en schetssoftware voor professionele ontwerpers in de bouw, werktuigbouw en civiele techniek. SketchBook Pro is specifiek ontworpen voor gebruik met tekentabletten en tablet-pc’s en biedt alle hulpmiddelen die nodig zijn om op eenvoudige wijze van pen en papier naar een digitale omgeving over te stappen.

AutoCAD LT nu voor maar 42,50 euro per maand