Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 134 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Autodesk Stingray

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Autodesk Stingray is sofware voor het maken van games, maar is zeker niet enkel hierop gericht. Stingray is namelijk de volgende stap in het BIM-proces!

Creër een virtuele realiteit

Autodesk Stingray is software voor het maken van 3D-games, maar Stingray is echter niet enkel op gameontwikkelaars gericht. Met deze software is het mogelijk om BIM-modellen vanuit Revit in Autodesk 3ds Max te transformeren naar een 3D-omgeving waarin de gebruiker door het ontwerp heen kan wandelen en dus een veel beter beeld bij het ontwerp te krijgt voordat de bouw daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Je krijgt een veel beter inzicht in de ruimtelijkheid van het gebouw doordat je een virtuele realiteit ontwikkelt, waardoor verrassingen achteraf beperkt worden.

Doordat je een wandeling door het gebouw en de ontwerpomgeving kunt maken krijg je een veel beter zicht op de omvang, het gevoel en de sfeer van een gebouw nog voordat de bouw van start gaat.

 

Toekomst van BIM

Deze ontwikkeling is de volgende stap in BIM om fouten achteraf te beperken en een nog beter beeld krijgen bij ontwerpen.

De software is ideaal om te gebruiken in een ontwerpomgeving. De real-time digitale omgeving van de engine is geprogrammeerd om een realistische 'look & feel' te hebben. Gebruikers kunnen geavanceerde ontwikkelingstools en een visueel scriptingsysteem gebruiken om objecten, lichteffecten en materialen te programmeren die zich gedragen zoals ze dat in de echte wereld zouden doen.

 

AutoCAD LT nu voor maar 42,50 euro per maand