Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 131 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk
Abonneren op RSS-feed

Werktuigbouwkundige software

Foto-tabel Lijst

Artikelen 1 tot 12 van 20 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Foto-tabel Lijst

Artikelen 1 tot 12 van 20 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

De ideale Digital Prototyping-oplossing voor productontwerp

Het maken van een fysiek ontwerp is kostbaar en tijdrovend. Niet voor niets valt tijdens ontwerpprocessen de keuze steeds vaker op Digital Prototyping. Hiermee is het mogelijk om een ontwerp digitaal te visualiseren, de werking te simuleren en sterkteberekeningen uit te voeren. De Autodesk Product Design Suites, met zijn op Autodesk Inventor gebaseerde tools, is de ideale Digital Prototyping-oplossing voor uw volledige productontwerptraject. De Autodesk Product Design Suites bevatten de meest toonaangevende 2D en 3D-ontwerp-, visualisatie- en simulatiesoftware voor ingenieurs en ontwerpers in de maakindustrie. Deze uitgebreide en kostenefficiënte oplossing voor productontwerpers en engineers brengt de voordelen van Digital Prototyping naar het gehele productontwerpproces. Dankzij digitale ontwerpen behoren tijdrovende en kostbare fysieke prototypes tot het verleden. Met Autodesk Inventor kunt u uw producten ontwerpen en valideren vóórdat ze gebouwd worden om zo betere producten te leveren, ontwikkelkosten te verlagen en uw producten sneller op de markt te brengen.

Krachtig datamanagement met Autodesk Product Design Suite

Naast software-oplossingen voor ontwerp, visualisatie en simulatie bevatten de Autodesk Product Design Suites krachtige datamanagement-software, waardoor u meer controle krijgt over uw ontwerpdata. Hierdoor kunt u efficiënt en effectief designdata, simulatiedata en documentatie beheren.

Bespaar tijd en kosten met Autodesk Product Design Suite

Door de softwarepakketten niet individueel, maar in een complete suite aan te schaffen, bespaart u veel tijd op de installatie, implementatie en het beheer van de software. Daarnaast is Autodesk Product Design Suite aanzienlijk goedkoper in aanschaf dan de losse Autodesk-producten.

AutoCAD LT nu voor maar 42,50 euro per maand