Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 131 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

AutoCAD Electrical

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

AutoCAD Electrical voor ontwerpers van stuurstroom schema's.

Tot nu toe werden deze elektrische schakel-schema's veelal ontworpen in algemene toepassingen, zoals AutoCAD of AutoCAD LT. Hiermee moeten elektrische schema's handmatig worden opgesteld, worden ontwerpfouten gemaakt en is het uitwisselen van ontwerpinformatie nogal moeilijk - een combinatie die je bedrijf onvermijdelijk tijd en geld zal gaat kosten.

Profiteer nu van een toepassing die de functionaliteiten levert waarmee je elektrische schema's sneller en nauwkeuriger dan ooit tevoren kunt ontwerpen en wijzigen: AutoCAD Electrical, speciaal ontworpen voor het opstellen en wijzigen van elektrische schema's. AutoCAD Electrical is gebaseerd op AutoCAD en speciaal ontwikkeld om de kans op fouten te minimaliseren en nauwkeurige informatie door te geven aan de productie. Hierdoor hou je meer tijd over voor ontwerpen en machinebouw. Blijf de concurrentie altijd een stap voor met Autodesk® AutoCAD® Electrical, de enige logische keuze voor het ontwerp van elektrische schakelschema's.

AutoCAD LT nu voor maar 42,50 euro per maand