Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 131 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

AutoCAD Mechanical

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Autodesk AutoCAD Mechanical 2D CAD-ontwerpsoftware

Hoewel bij CAD-software de nadruk steeds meer ligt op 3D-ontwerpen, wordt ook nog vaak met 2D AutoCAD-tekeningen gewerkt. Bij uitstek geschikt daarvoor is AutoCAD Mechanical, een 2D CAD-ontwerpsoftware. AutoCAD Mechanical is onderdeel van de Autodesk Product Design Suite. Deze suite, met zijn op Autodesk Inventor gebaseerde tools, is de ideale Digital Prototyping-oplossing voor uw volledige productontwerptraject.

Digital Prototyping

De Autodesk Product Design Suite bevat de meest toonaangevende 2D en 3D ontwerp-, visualisatie- en simulatiesoftware voor werktuigbouwkundigen in de maakindustrie. Deze uitgebreide en kostenefficiënte oplossing voor productontwerpers en engineers brengt de voordelen van Digital Prototyping naarhet gehele productontwerpproces. Dankzij digitale ontwerpen behoren tijdrovende en kostbare fysieke prototypes tot het verleden. Met Autodesk Inventor kunt u uw producten ontwerpen en valideren vóórdat ze gebouwd worden om zo betere producten te leveren, ontwikkelkosten te verlagen en uw producten sneller op de markt te brengen.

AutoCAD LT nu voor maar 42,50 euro per maand