Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 131 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Autodesk Inventor LT

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

per pagina

Autodesk Inventor LT: betaalbaar modelleren in 3D

Autodesk Inventor LT is de afgeslankte versie van Autodesk Inventor en dé oplossing om, als aanvulling op het 2D ontwerpproces, fop een praktische en betaalbare wijze te modelleren in 3D. Inventor LT biedt u de mogelijkheid om Digital Prototyping in de praktijk te brengen. Dankzij digitale ontwerpen behoren tijdrovende en kostbare fysieke prototypes tot het verleden. Met Autodesk Inventor LT kunt u uw producten ontwerpen en valideren vóórdat ze gebouwd worden om zo betere producten te leveren, ontwikkelkosten te verlagen en uw producten sneller op de markt te brengen.

Naadloos communiceren met DWG

Met Autodesk Inventor LT kunt u de communicatie met uw klanten en andere partners verbeteren. Dit dankzij de ingebouwde ondersteuning van DWG, één van ‘s werelds meest gebruikte bestandsindelingen voor ontwerpgegevens. Hierdoor kunt u 3D-ontwerpen veilig, efficiënt en nauwkeurig delen. Dit draagt wezenlijk bij aan een efficiënter ontwerpproces.

Inventor LT en AutoCAD LT in één

De Autodesk AutoCAD Inventor LT Suite bestaat uit Inventor LT én AutoCAD LT (de afgeslankte versie van Autodesk AutoCAD) en combineert zodoende de voordelen van beide CAD-softwarepakketten. Autodesk AutoCAD LT is de meest verkochte 2D teken- en detailleringssoftware voor ontwerpprofessionals ter wereld. Het is bij uitstek geschikt voor ontwerpers die (nog) geen behoefte hebben aan 3D, applicaties of netwerklicenties.

De belangrijkste voordelen van Autodesk Inventor LT op een rij:

  • Praktisch en betaalbaar modelleren in 3D
  • Beperk ontwikkelkosten met Digital Prototyping
  • Deel ontwerpgegevens met het originele DWG-bestandstype
AutoCAD LT nu voor maar 42,50 euro per maand