Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Autodesk Inventor

Autodesk Inventor

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

per pagina

Wat is Autodesk Inventor?

Autodesk Inventor is software waarmee technische ontwerpen kunnen worden gecreëerd. Inventor is vergelijkbaar met AutoCAD, maar met Inventor kun je nauwkeurigere 3D modellen maken dan in AutoCAD. In tegenstelling tot andere 3D-systemen die je in het verleden misschien hebt gebruikt, is Autodesk Inventor een parametrisch, op functies gebaseerd systeem waarmee je 3D-onderdelen, samenstellingen en 2D-tekeningen kunt maken. Parametrisch modelleren is een beetje anders dan modelleren in AutoCAD, het is namelijk object gestuurd. In een parametrisch model wordt alles bestuurd door parameters, dimensies of relaties. Als je bijvoorbeeld de positie van een gat in een blok wilt verplaatsen, wijzig je de dimensie of relatie die de positie ervan in een parametrisch systeem bepaalt.

 

Waarom een Autodesk Inventor cursus afnemen bij CADexpress?

CADexpress heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het werken met Autodesk producten. In deze 20 jaar zijn we tot gold partner van Autodesk uitgeroepen en zijn al onze trainers gecertificeerd. Wil je ook gecertificeerd worden? Dan bieden wij officiële autodesk gecertificeerde CAD-cursussen aan. Onze cursussen zorgen ervoor dat jij of je teamleden direct aan de slag kunnen met AutoCAD voor jouw project. Wacht dus niet langer en neem een AutoCAD cursus af bij CADexpress.

 

Waarom Autodesk Inventor kopen bij CADexpress?

CADexpress is de grootste CAD-webshop van Nederland en België en officieel gold partner van Autodesk. Door onze 20+ jaar ervaring weet onze deskundige helpdesk je verder te helpen met elke mogelijke vraag en zorgen wij ervoor dat jouw project zo efficiënt mogelijk ingeregeld wordt. Ben je nog niet overtuigd of wens je graag advies te ontvangen over welk softwarepakket bij jouw project past? Neem dan contact op met onze gecertificeerde experts.