Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 131 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Autodesk Inventor

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

per pagina

Til uw werktuigbouwkundig ontwerp naar een hoger niveau

Het maken van een fysiek ontwerp is kostbaar en tijdrovend. Niet voor niets valt tijdens ontwerpprocessen de keuze steeds vaker op Autodesk Inventor. Met behulp van deze krachtige 3D-software tilt u uw werktuigbouwkundig ontwerp naar een hoger niveau. De onderscheidende 3D-ontwerpen stellen u in staat om het verschil te maken met de concurrentie. Autodesk Inventor vormt tevens de basis van de uitgebreide Autodesk Product Design Suite alsook van de Autodesk Factory Design Suite. Autodesk Inventor is ook een ideaal gereedschap voor simulatie en visualisatie.

Clashdetectie en sterkteberekening

Autodesk Inventor maakt eventuele ontwerpconflicten vroegtijdig zichtbaar. Dankzij de 3D-modellen van Inventor is al op de tekentafel zichtbaar of bepaalde modules elkaar niet onbedoeld doorkruisen. Zo is al in een vroegtijdig stadium clash-detectie mogelijk. Ook voor het uitvoeren van krachtberekeningen biedt de Product Design Suite een aantal praktische tools.

De belangrijkste voordelen van Autodesk Inventor op een rij:

  • Hoogwaardige werktuigbouwkundige ontwerpen in 3D
  • Tijd- en kostenbesparing dankzij Digital Prototyping
  • Ideaal gereedschap voor visualisatie
  • Vroegtijdige clash-detectie
  • Praktische tools voor sterkteberekeningen
AutoCAD LT nu voor maar 42,50 euro per maand