Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 131 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Product Design Suite

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

per pagina

Autodesk Branchecollecties vervangen Autodesk Design Suites

Vanaf 1 augustus 2016 zijn de Product Design Suites vervangen door de Autodesk Collectie voor Productontwerp. Meer waarde voor een aantrekkelijke prijs.

 

De ideale Digital Prototyping-oplossing voor productontwerp

De Autodesk Product Design Suite, met zijn op Autodesk Inventor gebaseerde tools, is de ideale Digital Prototyping-oplossing voor uw volledige productontwerptraject. De Autodesk Product Design Suite bevat de meest toonaangevende 2D en 3D ontwerp-, visualisatie- en simulatiesoftware voor werktuigbouwkundigen in de maakindustrie. Deze uitgebreide en kostenefficiënte oplossing voor productontwerpers en engineers brengt de voordelen van Digital Prototyping naarhet gehele productontwerpproces. Dankzij digitale ontwerpen behoren tijdrovende en kostbare fysieke prototypes tot het verleden. Met Autodesk Inventor kunt u uw producten ontwerpen en valideren vóórdat ze gebouwd worden om zo betere producten te leveren, ontwikkelkosten te verlagen en uw producten sneller op de markt te brengen.

Krachtig datamanagement met Product Design Suite

Naast ontwerp, visualisatie en simulatie bevat de Autodesk Product Design Suite 2016 krachtige datamanagement-software, waardoor u meer controle krijgt over uw ontwerpdata. Hierdoor kunt u efficiënt en effectief designdata, simulatiedata en documentatie beheren. De optimale integratie van de diverse producten binnen de Autodesk Product Design Suite levert kostbare tijdwinst op.

Visualisatie

Autodesk Inventor is ook een ideaal gereedschap voor simulatie en visualisatie. Met Autodesk Showcase, een programma uit de Autodesk Product Design Suite, is het mogelijk realistische productweergaven te maken. Een nόg professionelere presentatietool is Autodesk 3ds Max Design, ideaal voor het creëren van natuurgetrouwe high-end foto-realistische presentaties voor exterieur en interieur, lichtstudies en 3D-animaties.

Clashdetectie en sterkteberekening

Autodesk Inventor maakt eventuele ontwerpconflicten vroegtijdig zichtbaar. Dankzij de 3D-modellen van Inventor is al op de tekentafel zichtbaar of bepaalde modules elkaar niet onbedoeld doorkruisen. Zo is al in een vroegtijdig stadium clashdetectie mogelijk. Ook voor het uitvoeren van krachtberekeningen biedt de Product Design Suite een aantal praktische tools.

Premium Suite en Ultimate Suite

Door de softwarepakketten niet individueel, maar in een complete suite aan te schaffen, bespaart u veel tijd op de installatie, implementatie en het beheer van de software. Daarnaast is de Autodesk Product Design Suite aanzienlijk goedkoper in aanschaf dan de losse Autodesk-producten. De Autodesk Product Design Suite 2016 is verkrijgbaar in twee verschillende varianten: de Product Design Premium Suite bevat conceptuele ontwerp- en tekentools waaronder Autodesk Inventor en visualisatie-software, zoals Autodesk 3ds Max Design. De Product Design Ultimate Suite bevat extra software voor simulatie, advanced surfacing, projectmanagement en sterkteberekeningen. De Standard-versie is met de introductie van de 2015-versie vervallen.

De belangrijkste voordelen van Autodesk Product Design Suite op een rij:

  • Hoogwaardige werktuigbouwkundige ontwerpen in 3D
  • Tijd- en kostenbesparing dankzij Digital Prototyping
  • Ideaal gereedschap voor visualisatie
  • Vroegtijdige clashdetectie
  • Praktische tools voor sterkteberekeningen
AutoCAD LT nu voor maar 42,50 euro per maand