Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 131 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Autodesk Collectie voor Productontwerp

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

per pagina

Alle tools voor ontwerp en engineering voor product- en fabricageontwerpen

Een branchecollectie ofwel een industry collection biedt veel waarde voor een aantrekkelijke prijs. Als je gebruik wilt maken van meer softwarepakketten van Autodesk is een branchecollectie de perfecte oplossing. Een industrie collectie is namelijk vaak goedkoper dan twee losse producten zoals Inventor en AutoCAD!

 

Autodesk Product Design Suite & Factory Design Suite

De Collectie voor Productontwerp vervangt de Autodesk Product Design Suite en de Autodesk Factory Design Suite en zorgt hiermee voor een erg gunstig pakket. Vanaf 1 augustus zijn de Autodesk Product Design Suites en de Autodesk Factory Design Suites vervangen door de Collectie voor Productontwerp en het is dus niet meer mogelijk om Autodesk Suites te bestellen. Als je nog gebruik maakt van een actief abonnement of subscription op een Product Design Suite of een Factory Design Suite, dan is het nog mogelijk om deze zo lang als je wilt te behouden. Het wordt echter ook nog mogelijk om deze om te zetten naar een Collectie voor Productontwerp, dit heeft namelijk veel voordelen!

 

Voordelen Collectie voor Productontwerp

De branchecollecties oftwel de industry collections zijn vereenvoudigd doordat er één compleet pakket per branche aangeboden wordt. Er hoeft dus geen keuze gemaakt te worden tussen bijvoorbeeld de Product Design Suite Premium of de Product Design Suite Ultimate, de Factory Design Suite Standard, de Factory Design Suite Premium of de Factory Design Suite Ultimate. Indien gewenst kan losse software nog naast een collectie aangeschaft worden.

Andere voordelen van de collectie voor Productontwerp ten opzichte van de Product Design Suites en de Factory Design Suites zijn:

  • Meer waarde en software voor je geld
  • Altijd toegang tot de laatse, nieuwste en beste softwareversies en upgrades
  • Flexibele abonnementen mogelijk (maandelijks, driemaandelijks, jaarlijks of meerjarig)
  • Kies voor versies voor één gebruiker (single-user-licentie) of voor meerdere gebruikers (multi user-licentie)
  • Wereldwijde toegang tot cloudservices
  • Nog meer voordelen zoals het recht op eerdere versies zoals AutoCAD 2015 of Revit 2016

 

Autodesk Collectie voor Productontwerp bevat de volgende software:

Inclusief cloudservice:

 

AutoCAD LT nu voor maar 42,50 euro per maand