Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Autodesk Collectie voor Productontwerp (PD&M Collection)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

per pagina

Wat is de Autodesk PD&M Collection?

De Autodesk PD&M Collection is een Autodesk collectie voor productontwerp met de beste CAD-, CAE en CAM-software. De PD&M Collection bevat de meest geavanceerde tools om producten te ontwikkelen. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan AutoCAD en Inventor. Alle tools binnen de PD&M Collection werken naadloos met elkaar waardoor jouw project gestroomlijnder en kostenefficiënt zal verlopen. Bij aankoop van de Autodesk PD&M Collection krijg je ook automatisch toegang tot online Autodesk cloud services. Met deze services kun je in de cloud data opslaan, renderen, samenwerken of modelleren. De cloud services van Autodesk zijn toegankelijk op een tablet, telefoon en desktop.

 

Waarom de Autodesk PD&M Collection kopen bij CADexpress?

CADexpress heeft meer dan 20 jaar ervaring in Autodesk artikelen. Door dit specialisme zijn wij er zeker van dat we de juiste collectie voor ieder bedrijf/project kunnen aanbevelen. Door deze collectie zal jouw project niet alleen efficiënter verlopen maar worden ook de kosten geminimaliseerd. Wil je graag meer informatie over de Autodesk PD&M Collection of zoek je naar advies op maat? Neem dan contact op met een van onze experts.