Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk
Abonneren op RSS-feed

3D connexion - muizen & toetsenbord

Foto-tabel Lijst

Artikelen 13 tot 20 van 20 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Foto-tabel Lijst

Artikelen 13 tot 20 van 20 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Wat is 3Dconnexion?

3Dconnexion is de high-end hardware geschikt voor CAD-software. 3Dconnexion biedt een ruim aanbod aan muizen, keyboards en software aan om jouw CAD-werkzaamheden comfortabeler uit te voeren. De hardware van 3Dconnexion zorgt ervoor dat jij en je team een juiste ergonomische houding aanhouden waardoor lichamelijke klachten kunnen worden voorkomen. Hiernaast staat de hardware bekend om de algehele productiviteit van jou of je team te verhogen.

 

Wat is een 3D muis?

Een 3D muis zorgt ervoor dat je makkelijker kunt navigeren en gebruik kunt maken van CAD-software. Met de ene hand gebruik je een normale muis om te navigeren. Met de andere hand gebruik je een 3D-muis om makkelijk in te zoomen en elementen te kunnen verplaatsen in je 3D-model. Deze combinatie zorgt ervoor dat je productiviteit wordt geoptimaliseerd en je te allen tijde een ergonomische houding weet aan te houden.

 

Waarom een 3D muis kopen bij CADexpress?

CADexpress is gold partner van Autodesk en is daarmee expert in CAD-software. Hiernaast beschikt CADexpress over meer dan 20 jaar ervaring in 3D-modellering. Door deze ervaring weten we dat de aanschaf van 3D-muizen voor jouw team kan zorgen voor een vergrootte productiviteit. Heb je vragen over de aanschaf van een 3D-muis of wens je graag meer informatie te ontvangen? Neem dan contact op met een van onze CAD-experts.