Over CADexpress

De grootste in de Benelux

CADexpress is al 20 jaar toonaangevend in 2D- en 3D-software-oplossingen en procesoptimalisatie. In de beginjaren lag bij de CAD-software nog de nadruk op 2D-ontwerpen (Autodesk AutoCAD), maar al snel deed ook 3D zijn intrede. Aanvankelijk bleef dat nog beperkt tot de werktuigbouw Autodesk Inventor, maar in de afgelopen jaren heeft virtueel ontwerpen in 3D ook in de bouwsector Autodesk Revit een hoge vlucht genomen. Zes jaar geleden is CADexpress daarop ingesprongen met de introductie van de 3B Tools: een volledig Nederlandstalige applicatie die het werken met Autodesk Revit effectiever maakt.

Onmisbaar gereedschap voor CAD-ontwerpers

Met behulp van onze krachtige CAD-software voor bouw, werktuigbouw en civiele techniek Autodesk AutoCAD Civil 3D tilt je jouw ontwerpen naar een nóg hoger niveau. Daarmee bieden de software-oplossingen van CADexpress het onmisbare gereedschap voor bouwkundigen, werktuigbouwkundigen, fabrieksontwerpers, civiele ingenieurs en GIS-professionals.

In de loop der jaren is CADexpress uitgegroeid tot de grootste CAD-webwinkel in de Benelux voor CAD-software en bijbehorende hardware.

In onze gecertificeerde trainingscentra in ‘s-Hertogenbosch, Rotterdam en Apeldoorn leren professionele ontwerpers snel en effectief werken met de branchespecifieke CAD-software voor bouw, werktuigbouw of civiele techniek.

Daarnaast ondersteunen onze dienstverlenende afdelingen het automatiseren van jouw bedrijfsactiviteiten door middel van consultancy, helpdesk, data/projectmanagement en netwerkbeheer. Niet voor niets beschikt CADexpress over de status van Autodesk Gold Partner.

BIM in de praktijk

Met behulp van de krachtige 2D- en 3D- tekensoftware voor bouw, werktuigbouw en civiele techniek tilt je jouw ontwerpen naar een nóg hoger niveau. Ideaal voor het in de praktijk brengen van BIM (Building Information Modeling), Digital Prototyping en visualisaties.

De software-oplossingen van CADexpress bieden het onmisbare gereedschap voor bouwkundigen, werktuigbouwkundigen, fabrieksontwerpers, civiele ingenieurs en GIS-professionals.

CAD trainingen

CADexpress biedt ook trainingen aan, zodat je snel en effectief met de branchespecifieke CAD-software leert werken. Zo ben je altijd up-to-date en behoud je een blijvende voorsprong op de concurrentie.

CAD hardware

Om het maximale resultaat uit de CAD-software te halen, is een perfecte afstemming met bijbehorende hardware een eerste vereiste. Voor gebruikers van branchespecifieke Autodesk-software voor BIM, Digital Prototyping en visualisaties volstaan geen standaardoplossingen. Daarom biedt CADexpress een breed scala aan CAD Workstations en notebooks aan waarmee in elke specifieke behoefte wordt voorzien. Als HP Goldpartner kunnen wij de beste deal voor jou regelen en kunnen samen met jou kijken wat de beste oplossing is.