Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

ACTUEEL

SketchUp Pro 2021 nu ook als meerjarig abonnement beschikbaar

Vanaf nu is SketchUp Pro 2021, dé software voor snel en makkelijk creëren en visualiseren van 3D oppervlak- en solidmodellen, niet alleen beschikbaar als 1-jaars subscription, maar ook als meerjarig abonnement. Het tweejarig abonnement is beschikbaar voor € 599,- en de 3-jaars subscription voor € 699,-. Het aangaan van een meerjarig abonnement levert een flink prijsvoordeel op.

Bestel uw abonnement SketchUp Pro 2021

Heeft u al een actieve subsciption? Dan worden nieuwe subsciptions, dus ook de meerjarige, pro rata ingekocht. Bij de bepaling van de uiteindelijke prijs wordt dan rekening gehouden met de anniversary date en de 60-dagen grens. Neem in dit geval even contact met ons op via telefoonnummer 088 3977 377 om de precieze prijs voor u vast te stellen!

Meer weten over de mogelijkheden van de nieuwste versie van SketchUp Pro? Bekijk dan onze webinar on-demand. Hierin wordt onder meer besproken wat PreDesign is en hoe dit ingezet kan worden om voorlopige oplossingen te beïnvloeden. Ook de vraag wat Live Components zijn, waar je ze kunt vinden en hoe ze te configureren zijn, wordt beantwoord. Tenslotte wordt ook ingegaan op de verbeterde model-organisatie, waardoor het maken van 3D modellen nog makkelijker wordt.

Doe meer met een Autodesk abonnement

Heeft u al een passend abonnement voor Autodesk software tegen het meest voordelige tarief? Bij twijfel neemt u contact met ons op, zodat we kunnen nagaan wat voor u de beste optie is. Doe dat snel, want de komende tijd verandert er het een en ander.

Onderhoudslicentie

Als u nog met een onderhoudslicentie werkt, is het nu tijd om over te stappen op een abonnement. U heeft dan altijd toegang tot de nieuwste softwareversie en functies. Bovendien profiteert u tot 6 mei van een Autodesk Move to Subscription-aanbieding. Bij het afsluiten van een driejarig abonnement ontvangt u een extra korting.

Abonneren op Autodesk software

3Dconnexion

Ergonomische voordelen van een SpaceMouse

Een standaard computermuis is een belangrijk onderdeel van ieder CAD-werkstation. Licht, compact en gemakkelijk te bedienen. Vanuit ergonomisch oogpunt heeft een standaardmuis echter ook een groot nadeel: de muis wordt altijd met dezelfde hand bediend. Bij intensief gebruik met veel zich herhalende bewegingen kan dat tot pijn en functionele beperkingen leiden, ook wel RSI (repetitive strain injury) genoemd.

Door een standaard muis (of liever nog een CadMouse) samen met een SpaceMouse te gebruiken, wordt de CAD workflow voor de architect, designer, modelleur of engineer een stuk ergonomischer en gezonder, omdat zijn of haar armen parallel op tafel liggen.

Fabrikant 3Dconnexion heeft de ergonomie van een CAD-werkplek zonder en met SpaceMouse uitgebreid onderzocht en hierover een rapport gepubliceerd. Hierna volgen de belangrijkste bevindingen.

28,6% Minder bewegingen

Omdat de 3D muis taken overneemt die anders met de rechterhand-muis werden gedaan, worden de belasting van de dominante hand en het aantal bewegingen van het muiswiel significant minder. Dit voorkomt vermoeidheid of RSI.

Een betere zithouding

Werken met een 3D muis helpt je beter rechtop te blijven zitten. Beide armen liggen parallel op tafel. Het ontwerp van de 3D muis is erop gericht de polsgewrichten recht te houden.

28% Verbeterde prestaties

Met een SpaceMouse is het niet nodig de hand te wisselen van de muis naar het toetsenbord en vice versa. Vrij te configureren shortcuts en toetsen verlichten de arm en de hand.

Bekijk de ergonomische 3DConnexion computermuizen hier

SketchUp Nieuws

Nieuwe release van SketchUp Pro 2019 nu beschikbaar!

Deze populaire 3D ontwerpsoftware komt met SketchUp for Web en viewers voor mobiel, augmented en virtual reality. SketchUp Pro 2019.3 werkt ook met macOS Catalina 10.15. Voor toegang tot extra diensten zoals 3D Warehouse, Extention Warehouse, Trimble Connect en Add Location kunt u vanaf deze versie uw Trimble ID of Google ID gebruiken.

 

Gratis upgrade

Voor gebruikers van SketchUp Pro 2019 is deze update geheel gratis. Gebruikers met een maximaal 3 jaar verlopen Maintenance kunnen deze vernieuwen en opwaarderen naar SketchUp Pro 2019.3.

Bestel uw abonnement SketchUp Pro

Autodesk AEC Collection

AutoCAD Nieuws

Ruil uw Autodesk licentie in met extra korting

Is de kooplicentie van uw Autodesk software verlopen? Ruil deze dan in voor een 1- of 3-jarig abonnement op één of meer applicaties. Tot 25 oktober a.s. komt u in aanmerking voor een extra korting. U kunt zelfs uw AutoCAD 14 of AutoCAD LT 1997 nog inruilen! Neem met ons contact op voor de voorwaarden en de te volgen stappen.

AutoCAD Nieuws

AutoCAD 2020 werkt samen in de cloud met MS OneDrive en Box

De nieuwe versie van AutoCAD ontwerpsoftware zit boordevol nieuwe functies en uitbreidingen. Deze helpen je optimaal bij het ontwerpen en vormgeven van jouw ideeën.

Een abonnement op AutoCAD 2020 geeft je bovendien toegang tot een aantal specialistische toolsets, de AutoCAD webversie en verschillende mobiele apps. >>>

HP NIEUWS

APPARATEN ALS EEN SERVICE

Slimme en simpele IT-oplossingen voor de wereld van vandaag

Verhoog de productiviteit van werknemers en de efficiëntie van uw IT met computeroplossingen van topklasse van HP Device as a Service (DaaS). Ontvang alles wat u nodig heeft en niets wat u niet wilt, van hardware tot accessoires tot lifecycleservices en support, met één contract en een vaste prijs per apparaat.

Waarom HP Device as a Service?

Delegeer de tijdrovende taken van apparaatondersteuning >>>

 

Autodesk Nieuws

Advanced support op alle Autodesk producten!

Vanaf 7 mei ontvangt iedereen met een abonnement op een Autodesk product gratis advanced support vanuit Autodesk. Hiermee profiteer je van snellere reactietijd vanuit Autodesk bij support cases en is het tevens mogelijk om een telefonisch gesprek in te plannen met een technische support specialist vanuit Autodesk. Dit geldt overigens niet voor gebruikers met een maintenance subscription. >>>

 

 

Array
(
    [type] => 2
    [message] => vsprintf(): Too few arguments
    [file] => /var/www/vhosts/cadexpress.eu/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/Translate.php
    [line] => 416
)