Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 167 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Nieuws

HP NIEUWS

APPARATEN ALS EEN SERVICE

Slimme en simpele IT-oplossingen voor de wereld van vandaag

Verhoog de productiviteit van werknemers en de efficiëntie van uw IT met computeroplossingen van topklasse van HP Device as a Service (DaaS). Ontvang alles wat u nodig heeft en niets wat u niet wilt, van hardware tot accessoires tot lifecycleservices en support, met één contract en een vaste prijs per apparaat.

Waarom HP Device as a Service?

Delegeer de tijdrovende taken van apparaatondersteuning en lifecyclebeheer: zo kunt u zich concentreren op wat uw onderneming vooruithelpt. Verminder de complexiteit van de aankopen en verbeter de voorspelbaarheid van de kosten met eenvoudige plannen die eenvoudig op maat gesneden en geschaald kunnen worden – het maakt niet uit voor welke grootte of branche van onderneming.

De juiste apparaten voor elke taak

Kies een mix van apparaten en toebehoren die net zo uniek is als uw onderneming en gebruikers.

Beheer met inzicht

Optimaliseer IT-activa en resources met inzichtelijke analyses en proactief management.

Flexibiliteit voor uw bedrijf

Kies simpele maar flexibele plannen die op maat van uw zakelijke behoeften zijn.

 

 


 

 

Autodesk Nieuws

Advanced support op alle Autodesk producten!

Vanaf 7 mei ontvangt iedereen met een abonnement op een Autodesk product gratis advanced support vanuit Autodesk. Hiermee profiteer je van snellere reactietijd vanuit Autodesk bij support cases en is het tevens mogelijk om een telefonisch gesprek in te plannen met een technische support specialist vanuit Autodesk. Dit geldt overigens niet voor gebruikers met een maintenance subscription.

 

 

Sluit nu ook maandabonnementen af!

Vanaf heden is het ook mogelijk om maandabonnementen op de meeste producten van Autodesk af te sluiten!

Producten zoals AutoCAD 2018, AutoCAD LT 2018, Revit 2018, Revit LT 2018 en 3ds Max 2018 zijn nu ook beschikbaar als maandelijkse variant! Inventor Professional 2018 en Inventor LT 2018 zullen ook snel volgen.

Autodesk is bezig om alle producten om te zetten naar flexibele abonnementen en het maandabonnement is hier een logisch vervolg op. Tot voor kort had men de beschikking over jaarabonnementen en kwartaalabonnenten en nu is het dus mogelijk om nóg flexibeler over Autodesk software te beschikken.

Deze maandabonnementen zijn dus uitermate geschikt voor projectwerk en zorgen er dus voor dat je écht alleen betaald voor de periode dat je met de software werkt!
In tegenstelling tot de andere abonnementsvormen worden de maandabonnementen van Autodesk automatisch verlengd. Dit betekent dat de afschrijving automatisch gebeurd tot het moment dat je besluit te stoppen met het abonnement.

Nieuwe naamgeving Autodesk producten

Autodesk heeft de terminologie rond de verschillende Subscription-mogelijkheden met ingang van 1 februari aangepast.
Enkele voorbeelden:
• Desktop Subscription is voortaan gewoon 'een abonnement'.
• Maintenance Subscription heet voortaan 'onderhoudsplan'.
• Netwerklicenties worden 'licenties met toegang voor meerdere gebruikers'

 

'AutoCAD LT family' - klanten krijgen Advanced Support

Vanaf 7 februari 2016 worden alle 'AutoCAD LT family'-producten* geleverd inclusief Advanced Support, en dit voor dezelfde prijs als de Basic Support.
Wat zijn de voordelen van Autodesk Advanced Support?
Met Autodesk Advanced Support kan je voor al je vragen bij de (Engelstalige) technische support-specialisten van Autodesk terecht, telefonisch of via online chat. Op deze manier worden jevragen sneller opgelost, waardoor je meer voordeel haalt uit je subscription-licenties.

Vragen? Uiteraard staan wij je graag te woord +31 (0)88 3977 377.

 

Wijzigingen voor permanente licenties

Op 31 januari 2016 heeft Autodesk de verkoop van nieuwe permanente licenties voor individuele producten beïndigd en vanaf 31 julie 2016 zijn er geen nieuwe permanente licenties meer verkrijgbaar maar worden alle Autodesk producten in een abonnementsvorm aangeboden.

 

Waarom gaan we deze wijzigingen doorvoeren? 
Autodesk voert deze wijzigingen door zodat we nieuwe, vereenvoudigde abonnementsopties kunnen aanbieden waarmee je op een flexibele manier een abonnement kunt nemen die naadloos aansluiten op je wensen. Meer informatie over je mogelijkheden

 

Wat gebeurt er met mijn huidige permanente licenties? 
Deze blijven in je bezit. Je hebt het recht op het gebruik van je bestaande softwarelicenties voor onbepaalde tijd, waaronder eventuele nieuwe permanente licenties die vóór 31 januari (voor individuele producten) en 31 juli (voor suites) zijn aangeschaft. Voor permanente licenties met actieve Maintenance Subscription blijf je updates voor uw bestaande softwareversie ontvangen, zolang je de Maintenance Subscription op tijd blijft verlengen.