Wat zijn de voordelen van CADexpress?

gecertificeerde trainersBekijk de beoordelingen waar we bijzonder trots op zijn!

97% Van onze klanten beveelt CADexpress aan, bekijk hier de 10 uit 10 recenties.


super snelle serviceSuper en snelle service

Bij CADexpress ben je verzekerd van kwalitatieve en snelle service. Zo zorgen wij ervoor dat jij het bestelde product zo snel mogelijk in huis hebt. Heb je ergens hulp bij nodig? Onze klantenservice staat jou te woord en helpt je graag verder bij vragen. Wij geven jou advies waar nodig en zorgen ervoor dat je het meest geschikte product bestelt voor jouw situatie.

goede klantscoreTevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons met een 8,9! Je kunt erop vertrouwen dat wij jouw bestelling snel en zorgvuldig afhandelen. Ook als je nog verdere hulp nodig hebt bij het aanschaffen van het product, staan wij voor je klaar om advies te verstrekken.

trouwe partnersAutodesk en HP partner

CADexpress is HP partner én Autodesk Gold partner. Hierdoor kunnen wij de beste prijzen bieden voor HP- en Autodesk producten. Ook beschikken wij over ruime kennis van de producten die we verkopen en kunnen jou dus goed verder helpen bij eventuele vragen of support issues.

gecertificeerde trainersGecertificeerde Trainers

De Autodesk cursussen die wij verkopen worden gegeven door gecertificeerde trainers van het ICN Training Center. Alle trainers zijn voorzien van een Autodesk certificaat en ze hebben dus alle kennis in huis om jou meer te leren over Autodesk software. Zo ben je zeker van een waardevolle training.

Ervaringen van klanten

Wil je weten wat anderen denken? Lees de ervaringen van onze klanten.