Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

AutoCAD LT 2020 Handboek ir. R. Boeklagen

Excl. BTW: € 42,92 Incl. BTW: € 45,50
OF

Snel overzicht

AutoCAD LT 2020 is de nieuwste LT-uitgave in de serie ‘Computer Ondersteunend Ontwerpen’ van de hand van gerenommeerd AutoCAD-auteur Ronald Boeklagen. AutoCAD LT2020 is een volledig, gebonden leerboek & naslagwerk. De grote hoeveelheid onderwerpen die het AutoCAD LT-boek aanbiedt, worden behandeld aan de hand van theorie, geleide instructie en praktijkoefeningen. Daardoor is het boek ideaal voor zelfstudie. Pagina´s: 1008 Illustraties: > 1000 Uitgever: TEC / CAD College te Nijmegen.


Deze nieuwe gebonden uitgave is, zoals altijd, verzorgd door Ronald Boeklagen. Er zijn veranderingen en aanvullingen doorgevoerd die betrekkingen hebben op de nieuwe mogelijkheden van release LT2020. Bijvoorbeeld het inlezen en omzetten van een PDF naar DWG.  Een zeer compleet boek van 1008 pagina’s voor € 45,50.

AutoCAD LT 2020 Handboek ir. R. Boeklagen Zoom

Productbeschrijving

  Details

  Het boek is voorzien van een groot aantal voorbeelden en illustraties alsook achtergrondinformatie en tips. Het is een van oorsprong Nederlandstalig leerboek met Nederlandse tekennormen. De lezer leert stap voor stap alle CAD-tekentechnieken. Naast de basiskennis leert hij ook specialistische zaken. Bovendien leert de gebruiker AutoCAD LT te optimaliseren voor zijn eigen werkzaamheden. . Door de grafische overzichten van alle functies en mogelijkheden is dit boek uitstekend geschikt als naslagwerk. Via de CADCollege Tools zijn aan de hand van dit boek duizenden symbolen te downloaden.

  Het boek is opgebouwd uit drie delen. Het eerste deel gaat over het 2D-tekenen. Dit deel is vooral gericht op de beginnende gebruiker van AutoCAD LT. Op gestructureerde wijze wordt alles uitgelegd wat nodig is voor een efficiënte omgang met AutoCAD LT. Deel 2 gaat over het Aanpassen van AutoCAD LT en is bestemd voor de gevorderde gebruiker. De leerstof is gericht op het toespitsen van de software op het werk. Bijvoorbeeld door het gebruik van toolpalettes of het aanmaken menu's, lijnsoorten of arceerpatronen. Het derde deel is het naslagwerk en bevat 150 pagina's aan overzichten. Deze gebruikt de lezer naast het werk en om snel beknopte informatie terug te vinden. Dit deel bevat tevens ook de index.

  Tekenregels, beginners en gevorderden

  Alle onderwerpen zijn terug te vinden in deze uitgave. Boeklagen legt de nadruk op de tekenregels in zijn nieuwe boek. Door het hele boek heen zijn hoofdstukken voor beginners en hoofdstukken voor experts. De auteur heeft deze opsplitsing ingevoerd om niet-ingewijden zo snel mogelijk aan de slag te krijgen.

  Vernieuwingen

  Alle hoofdstukken zijn aangepast aan de veranderde interface en de nieuwe mogelijkheden van LT 2020. Alle iconen van AutoCAD zijn vervangen om duidelijker te zijn op  hoge resolutieschermen (4K). In het boek zijn deze veranderingen doorgevoerd op vrijwel iedere bladzijde. De meest in het oog springende nieuwe functie is die waarmee je tekeningen kunt vergelijken. Er wordt daarbij een nieuwe tekening gemaakt. De elementen die overeenkomen zijn grijs en de verschillen worden in rood en groen weergegeven. Er is opnieuw een versie van AutoCAD LT gemaakt waarmee je kunt tekenen in de internetbrowser. Je kunt je tekeningen op een makkelijke wijze publiceren in de cloud en anderen uitnodigen om deze tekeningen te bekijken en van notities te voorzien, zonder dat deze AutoCAD hebben. Een internetbrowser is namelijk voldoende.

  Instructie filmpjes via Internet

  De oefeningen uit het boek worden op de internetsite van de uitgever voorgedaan. Daar treft de lezer tientallen filmpjes aan. In het boek staan qr-codes die bijvoorbeeld door een iPad gescand kunnen worden en dan direct een film tonen met verdere uitleg. Een unieke manier van leren, die de zelfstandige lezer een extra steuntje in de rug geeft. Als de lezer het leuk vindt kan hij na de oefeningen uit het boek te hebben doorgenomen een toets afleggen via de CADCollege Tools op Internet om te controleren of hij alles goed kan toepassen. Daar zijn bovendien ook duizenden symbolen te downloaden.

Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  Extra infoDe AutoCAD boeken van TEC zijn de standaard in Nederland. Er zijn in de loop van de jaren meer dan 100.000 van deze boeken verkocht. Ieder jaar komen er drie nieuwe AutoCAD boeken uit.
  StaatNieuw
  Land van herkomst
  MerkTEC CAD College
CMS tab