Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Fusion 360 abonnementsvormen Zoom

Fusion 360 abonnementsvormen

Artikelnummer: 70DN17195
Autodesk Fusion 360 is een CAD-systeem dat in de cloud werkt. Hierdoor is het ook in staat om samen te werken op een geïntegreerd ontwerp-, engineerings- en fabricageplatform, bijna overal en op elk apparaat.
Het realiseren van een concept gaat nog sneller doordat er gebruik gemaakt wordt van intuïtieve en eenvoudige interface.
Excl. BTW: € 480,00 Incl. BTW: € 580,80

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 480,00 Incl. BTW: € 580,80
Productbeschrijving

  Details

  Fusion 360

  Autodesk Fusion 360 is software waarmee ontwerpers en engineers 3D-productontwerpen creëren en met anderen samenwerken vanuit de cloud. Fusion 360 is het ideale programma om concepten en ideeën uit te werken door middel van een solid, surface en freefrom modeler. In Fusion 360 zit een render-omgeving geïntegreerd waarmee je fotorealistische visualisaties kunt creëren. Via de CAM-koppeling of de 3D-print optie is het mogelijk om je ontwerpen direcht te produceren.

  1. Fusion 360 groeit snel uit tot een complete productontwikkelingstool

  Van concept tot vervaardiging is Autodesk Fusion 360 een complete productontwerptool. Begin met het snel herhalen van uw ontwerp om tot het beste ontwerpconcept te komen. Ga vervolgens naar de productie-engineering door eenvoudig gebruik te maken van uw conceptueel ontwerp. Bereid tot slot uw ontwerp voor fabricage voor door gebruik te maken van de geïntegreerde 2- en 3-assige CAM of met behulp van het 3D-printinghulpprogramma voor additieve vervaardiging. Dit alles in één enkel ontwerp zonder te schakelen tussen toepassingen.

  Creëer gedetailleerde ontwerpen, klaar voor productie. Klik op de afbeelding om ze te vergroten.

   

  2. Breng ontwerp en engineering samen

  Maak een einde aan de gegevenskloof tussen de ontwerp- en productie-engineeringafdeling. Doe meer met uw ontwerpgegevens door complexe oppervlakken te creëren die daadwerkelijk bewerkt kunnen worden en verwerkbaar zijn stroomafwaarts in het engineerings- en vervaardigingsproces.

   

  Ontwerp complexe modellen en genereer freesbanen voor het aansturen van CNC-machines. Klik op de afbeelding om ze te vergroten.

  3. Flexibele modelleringsomgeving

  U kunt kiezen hoe u ontwerpt. Fusion 360 bevat flexibele real-time directe modellering evenals functiegebaseerde parametrische modellering. U beslist welke omgeving zinvol is in welke fase van het productontwerpproces. Fusion 360 bevat veelhoekige sub-D-modellering, T-splines-modellering, NURBS-oppervlakmodellering, Bézier-curve-oppervlakmodellering en CSG-primitievenmodellering.

   

  Kies uit tal van modelleeropties in Autodesk® Fusion 360™, waaronder parametrisch modelleren. Klik op de afbeelding om ze te vergroten.

   

  4. Vertaling, import & export van bestanden

  Importeer en exporteer ontwerpbestanden met een uitgebreide set van CAD-gegevensvertalers. Fusion 360 ondersteunt de vertaling van meer dan 50 verschillende bestandstypen, waaronder .OBJ, .DXF, .DWG, .SLDPRT en .PDF, om er maar enkele te noemen. Onnauwkeurige omzettingen tussen bestandstypen en communicatieproblemen met partners, leveranciers of klanten zijn iets uit het verleden - het werkt gewoon!

   

  Maak automatisch gedetailleerde 2D-tekeningen op basis van uw 3D-model en exporteer ze in DWG™-formaat. Klik op de afbeelding om ze te vergroten.

   

  5. Moderne ontwikkelingscycli

  Het Fusion 360-ontwikkelingsteam luistert naar u. Zij hebben hun ontwikkelingsproces gemoderniseerd om ongeveer elke 6-8 weken updates uit te brengen. Deze verbeteringen komen rechtstreeks voort uit feedback van de klanten om van Fusion 360 een nog krachtigere, intuïtievere en stabielere ontwerptool te maken.

   

  6. Geïntegreerd gegevensbeheer

  Fusion 360 zorgt voor gegevensbeheer en versiecontrole, zodat u dat niet hoeft te doen. Beheer projecten vanuit één centraal dashboard waarin u CAD-gegevens en andere noodzakelijke gegevens, zoals pdf’s, documenten, afbeeldingen en om het even wat u nodig hebt voor uw project, kunt toevoegen. Fusion 360 zal automatisch versies creëren en beheren, zodat u gemakkelijk een oudere versie opnieuw kunt bekijken of ernaar kunt terugkeren. Vind gemakkelijk onderdelen die ingebouwd zijn in complexe ontwerpen en vereenvoudig hergebruik van ontwerpen met de geïntegreerde zoekmachine. Dit alles zonder dure implementatie- en onderhoudskosten.

   

  Wissel snel en overzichtelijk tussen verschillende versies van uw ontwerp. Klik op de afbeelding om ze te vergroten.

   

  7. Samenwerking is de sleutel

  Werk alleen of met anderen vanuit een centraal projectdashboard. Behoud de controle over wie toegang heeft om projecten te bekijken, te becommentariëren en te bewerken. Maak ontwerpevaluaties in een handomdraai met de mogelijkheid om projectgegevens te bekijken via een webbrowser, zodat medewerkers kunnen deelnemen, zelfs als ze niet over Fusion 360 beschikken. Ga naar projecten met uw mobiel toestel om ontwerpen te bekijken, met uw team te evalueren en commentaar te posten.

   

  Al uw teamleden kunnen de projectgegevens in hun browser bekijken met Autodesk A360 en commentaren uitwisselen, zelfs zonder Fusion 360. Klik op de afbeelding om ze te vergroten.

   

  8. Fabricage

  Bereid uw ontwerpen voor bewerking voor met een geïntegreerde CAM-tool met 2.5- en 3-assige bewerking of maak gebruik van de 3D-printmogelijkheden voor additieve vervaardiging.

   

  Maak uw modellen eenvoudig klaar om te 3D-printen. Klik op de afbeelding om ze te vergroten.

   

  9. Het werkt met uw bestaande hardware

  Installeer Fusion 360 op zoveel computers of apparaten als u maar wilt. Fusion 360 is natief ontwikkeld voor zowel Mac als pc, zodat u uw favoriete besturingssysteem/pc of beide kunt gebruiken zonder extra kosten.

   

  10. 3D-weergave en -visualisatie

  Communiceer uw ontwerpconcept, intern of aan klanten, of maak fotorealistische marketingmaterialen, rechtstreeks vanuit uw model. Fusion 360 ontlast uw machine van het zware rekenwerk door de grafische renderings van uw ontwerpen uit te voeren in de cloud, zodat u ze op uw A360-dashboard kunt bekijken en ze elk moment kunnen worden gedeeld. Als u meer controle over uw rendering wilt, kunt u de omgeving, scherptediepte, effecten, raytracinginstellingen en visuele stijlen met een eenvoudige sleepfunctionaliteit rechtstreeks aanpassen in Fusion 360 en het ontwerp daarna lokaal renderen.

   

   

Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  Extra infoNee
  StaatNieuw
  Land van herkomstVerenigde Staten
  MerkAutodesk
CMS tab