Neu: Twinmotion 2022

Nieuws | 21 januari 2022

We weten ondertussen dat je met Twinmotion in no-time prachtige animaties van grote projecten maakt. Het vergt ongeveer de helft van de inspanning die normale raytrace software vraagt. Dé perfecte tool dus om de omgeving, de ruimte, en de sfeer van jouw bouwproject te verkennen.

Met de nieuwe Twinmotion 2022 kun je nog veel meer dan er tot nu toe mogelijk was! Hieronder vertellen we je welke nieuwe features er zijn toegevoegd in deze versie.

Wat zijn de nieuwe functies van Twinmotion 2022?

Nieuwe objecten:
Er zijn honderden extra 3D objecten toegevoegd aan de meegeleverde Twinmotion bibliotheek. Ze worden nu opgeslagen in de Cloud om het installatiebestand niet te groot te maken om te downloaden. Je klikt ze aan en kunt ze meteen gebruiken!

Nieuwe Quixel objecten:
De Quixel Assets bevatten twee nieuwe bibliotheken met 3D planten en 2D stickers (decals).

Ondersteuning van 3DConnexion 3D muizen:
Je kunt nu jouw favoriete 3DConnexion 3D muis gebruiken in Twinmotion 2022!

Delen via de Cloud:
Je kunt nu jouw projecten delen vanuit de cloud door iemand een permanente link te sturen. Deze link blijft hetzelfde wanneer jouw project wordt bijgewerkt. Je kunt nu ook een panoramaset toevoegen om door het project te springen. En het werkt nu op mobiel, tablets, in proefversies en de educatieve versies van Twinmotion 2022.

Path Tracer:
Deze geweldige nieuwe techniek rendert nog sneller en mooier (maar is een keuze). Zorg ervoor dat je een DXR-videokaart hebt met minstens 8 GB videogeheugen om dit te gebruiken. MacOS wordt niet ondersteund.

HDRI:
Voeg één van de vele meegeleverde HDRI-achtergronden toe om jouw scène te voorzien van omgevingslicht en omgevingsreflectie

Datasmith (Live)(Multi)Link:
Wissel bestanden uit met de Datasmith formaten voor de beste ervaring in live linken. Het is zelfs mogelijk om bestanden van maximaal 5 sessies aan één Twinmotion sessie te koppelen: Ontwerp een speeltuin in Rhino, een gebouw in SketchUp en zie de gezamenlijk rendering in één Twinmotion sessie!

CSV Material Mapping:
Haal het meeste uit alle programma’s die je gebruikte en koppel diverse bestandsversies van jouw materialen in de scène via een CSV-bestand.

Ondersteuning voor LiDAR puntenwolken:
Navigeer in jouw 3D scène door geïmporteerde puntenwolken in kleur.

Virtual Reality verbeteringen:
Stel een aangepaste renderkwaliteit in om ervoor te zorgen dat jouw presentatie op elk apparaat soepel verloopt.

Betere sneeuw:
Het sneeuwmateriaal ondersteunt nu Sub Surface Scattering voor een nog realistischer winters tafereel.

Werken op volledig scherm:
Druk op F12 om op volledig scherm te werken, terwijl je nog steeds via sneltoetsen kunt werken, zoals het manipuleren van objecten en navigeren.

Update melding:
Mis nooit meer een update van Twinmotion met de automatische update prompt.

Twinmotion 2022 nu verkrijgbaar

Over welke van de vele updates ben jij het meest enthousiast? Bestel de nieuwe Twinmotion 2022 nu in onze webshop!

Share this post