Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Foto-tabel Lijst

Artikelen 1 tot 12 van 43 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per pagina

Foto-tabel Lijst

Artikelen 1 tot 12 van 43 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per pagina

Hoogwaardige hardware brengt CAD-software tot topprestaties

Om het maximale resultaat uit de CAD-software te halen, is een perfecte afstemming met bijbehorende hardware een eerste vereiste. Voor gebruikers van branchespecifieke Autodesk-software voor BIM, Digital Prototyping en visualisaties volstaan geen standaardoplossingen. Daarom biedt CADexpress een breed scala aan CAD Workstations en notebooks waarmee in elke specifieke behoefte wordt voorzien. Met name bij het verwerken van grote, complexe dataverzamelingen staan de HP Workstations garant voor baanbrekende prestaties. Uiteraard bevat het assortiment van CADexpress ook allerhande bijbehorende accessoires, zoals 3D-muizen, printers, plotters en plotterpapier.

Supersnelle grafische prestaties

Bij het werken met de geavanceerde automatiseringsoplossingen van CADexpress en het maken van creatieve ontwerpen zijn supersnelle grafische prestaties essentieel. Dankzij de hoogwaardige HP Workstations worden complexe renderings- en andere data-intensieve projecten razendsnel uitgevoerd. Daarbij kenmerkt deze krachtige hardware zich ook door een ingebouwde betrouwbaarheid; alle onderdelen van het systeem - waaronder processor, geheugen, grafische kaarten en besturingssysteem - zijn ontworpen om intelligent samen te werken met de software-applicaties van CADexpress. Hierdoor brengen de hoogwaardige HP Workstations en notebooks de CAD-software tot topprestaties.

De juiste workstation of laptop voor 3D software zoals AutoCAD, Revit en Inventor

Het is niet altijd even duidelijk wat voor cad workstations, cad laptops en PC´s geschikt zijn voor 3D software of andere CAD software zoals AutoCAD, Inventor of Revit maar ook visualisatiesoftware zoals SketchUp Pro of 3DS Max. De juiste keus voor hardware hangt van veel zaken af en wij kijken graag samen met u naar de meest geschikte hardware oplossingen.

Wanneer u advies wilt bij uw keuze of wanneer u de cad workstation naar uw wensen wilt samenstellen, neem dan telefonisch contact op met +31 (0)88 3977 377 of stuur een bericht naar info@cadexpress.nl. Wij hebben als HP goldpartner de juiste kennis en ervaring in huis om samen met u op zoek te gaan naar de beste keus en de beste deal.