Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

3D Muizen

Foto-tabel Lijst

Artikelen 1 tot 12 van 20 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Foto-tabel Lijst

Artikelen 1 tot 12 van 20 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

3D-muizen en 3D-navigatie

3D navigatie en muizen voor professionele 3D ontwerpers. Met een 3D muis kan men 3D-modellen bewerken terwijl je met de andere hand (de ‘normale’ muis) de overige functies bedient. Het scheelt heel veel extra muisklikken en muisbewegingen en tijd in programma's waarin je veel "pan" en "zoom" bewegingen maakt. 3Dconnexion ontwerpt speciaal op maat gemaakte 3D muizen en 3D navigatieapparaten voor CAD tekenaars. Efficiënt navigeren en intelligente knoppen die programmeerbaar zijn naar wens voor volledige controle tijdens het werken met 3D-software zoals AutoCAD, Inventor en Revit. De muizen van 3Dconnexion zijn ergonomisch ontworpen en naast dat dit comfortabel werkt is ook minder belastend voor je handen waardoor je minder kans op lichamelijke klachten zult hebben.

 

3Dconnexion

3Dconnexion is een dochterbedrijf van Logitech en het toonaangevende merk wat betreft 3D-muizen. De muizen en 3D-navigatie-apparaten zijn speciaal ontworpen voor het gebruik van CAD-software en het ontwerpen in 3D. 3Dconnexion is wereldwijd de marktleider in deze 3D-navigatie-apparaten en ze betekenen voor professionals uit het productontwerp, animatie en modellering een revolutionaire manier van werken.

 

Waarom een 3D muis?

Waarom een 3D-navigatie-apparaat in plaats van een 'normale' muis?
Het belangrijkste voordeel van het gebruik van 3D muizen ten opzichte van het gebruik van muis en toetsenbord is de eenvoud bij het uitvoeren van lastige manipulaties van 3D-modellen. Het werken met een 3D-navigatie-apparaat in de ene hand en een 'normale' muis of liever nog zelfs de Cadmouse zorgen ervoor dat je veel minder handelingen nodig hebt voor hetzelfde werk en dus veel sneller en efficiënter te werk kan gaan. 

Studies tonen aan dat het werken met een 3D-muis een productiviteitswinst van 30% kan opleveren. Bovendien zal het gebruik van uw muis tot bijna 50% gereduceerd worden zodat de kans op een muisarm (RSI)  veel minder wordt.

Studies tonen aan dat de gemiddelde terugverdientijd van een 3D-muis maar 19 dagen bedraagd!

Lees ook eens onze blog over het gebruik van 3D-muizen.