Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

3D Muizen

Foto-tabel Lijst

Artikelen 1 tot 12 van 21 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Foto-tabel Lijst

Artikelen 1 tot 12 van 21 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Wat is een CAD-muis?

Een CAD-muis is een muis die specifiek is ontworpen om te werken met CAD-software. Een CAD-muis wordt ook wel een 3D tekenmuis genoemd. Een CAD-muis wordt als 2de muis gebruikt naast je normale muis. De normale muis kunt je gebruiken om te navigeren, en de CAD-muis (3D-tekenmuis) wordt gebruikt om in te zoomen en elementen binnen je 3D-model te verplaatsen. Naast de makkelijke werkwijze heeft een CAD-muis ook gezondheidsvoordelen. Door gebruik te maken van 2 muizen wordt automatisch een ergonomische houding aangehouden. Door deze ergonomische houding zal je minder tot geen lichamelijke klachten ontwikkelen.

 

Waarom een CAD-muis kopen bij CADexpress?

CADexpress is expert in CAD met meer dan 20 jaar ervaring. Door deze ervaring en expertise zijn we gold partner van Autodesk geworden, de marktleider in 3D-software. CAD-muizen zorgen voor een verhoging van de productiviteit en stimuleren een ergonomische houding. Wil je meer informatie over CAD muizen of ben je op zoek naar advies van een van onze experts? Neem dan contact op met onze deskundige CAD-helpdesk, onze experts helpen je direct verder.