Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

8000 Nederlandse symbolen R7, voor AutoCAD (LT) 2013-2020 Windows

Excl. BTW: € 109,00 Incl. BTW: € 131,89
OF

Snel overzicht

Met meer dan 8000 symbolen voor AutoCAD volgens de Nederlandse normen. Er wordt een downloadlink  aangeleverd.


Symbolen per vakgebied:


Symbolen per vakgebied

8000 Nederlandse symbolen voor AutoCAD versie 6 Zoom

Productbeschrijving

  Details

  De TEC-symbolen, versie 7

  Met meer dan 8000 symbolen voor AutoCAD volgens de Nederlandse normen. Ieder symbool wordt genoemd naar de naam zoals deze in de Nederlandse normen voorkomt. Van de normen die over koopdelen gaan zoals van bouten of moeren zijn alleen de meest voorkomende symbolen (maten) opgenomen. De symbolenbibliotheek gebruikt veel moderne technieken zoals annotatieve blokken, dynamische blokken, toolpalettes enzovoort. Met deze CD zult u razend snel tekenen. Het is zijn prijs dubbel en dwars waard. Niet iedereen zal direct weten hoe deze technieken in de praktijk toegepast worden. Als extra service bij deze CD zijn er daarom een aantal praktijkvoorbeelden opgenomen.

  Klik, sleep en plaats

  De AutoCAD symbolen zijn voorzien van toolpalettes. Een symbool aanklikken is voldoende om deze in de tekening te slepen. Behalve een plaatje is van ieder symbool ook een korte omschrijving opgenomen.
  In de toolpalettes staan de dynamische en de statische  blokken naast elkaar. Een dynamisch blok is herkenbaar aan het flits-teken in de afbeelding. Dit symbool kunt u aanpassen nadat u deze heeft ingevoerd. U kunt bijvoorbeeld een boutje toevoegen en dan achteraf de juiste lengte kiezen. Een annotatief blok is herkenbaar aan het annotatief symbool (A). Dit symbool past zich automatisch aan aan de schaal van de tekening. Een wandcontactdoos of een afbeelding van een brandblusser heeft daardoor altijd de juiste maat in de tekening.

  Vernieuwingen in versie 7 (2018)

  De bibliotheek is aangepast aan Windows 10. De bestanden zijn voorzien van een digitale handtekening voor optimale veiligheid. Daardoor is de installatie vereenvoudigd. Er zijn een aantal symbolen aangepast aan normen die zijn veranderd. (AutoCAD (LT) 2013 - 2019 onder Windows)

Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  StaatNieuw
  Land van herkomstNederland
  MerkNee
  Extra info
  Titel:8000 Nederlandse symbolen voor AutoCAD versie 6
  Systeemvereisten:AutoCAD / AutoCAD LT 2008 en hoger op Windows
  Uitgever:TEC / CADCollege te Nijmegen
  ISBN:978-90-72487-84-1
CMS tab