Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 131 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Navisworks voor WTB

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

per pagina

Combineer projectgegevens in één model

Met Autodesk NavisWorks is het mogelijk om multidisciplinaire ontwerpgegevens die zijn aangemaakt in BIM-software (zoals bijvoorbeeld Autodesk Revit of Civil 3D) te combineren in één enkel geïntegreerd projectmodel. Zodoende kunt u het projectmodel vanuit iedere hoek bestuderen en evalueren. Hierdoor krijgt u een beter inzicht in uw ontwerpen en kunt u deze toetsen op haalbaarheid. Op eenvoudige wijze maakt u gestructureerde 3D-ontwerpmodellen en projectplanningen die u kunt delen met uw klanten of projectpartners. 

Vroegtijdige clash-detectie

Met behulp van Autodesk NavisWorks is een vroegtijdige clash-detectie mogelijk. Tools voor conflictsignalering helpen ontwerp- en bouwprofessionals in te spelen op mogelijke problemen en deze te voorkomen vóórdat de daadwerkelijke bouw begint.

Twee varianten: NavisWorks Simulate en NavisWorks Manage

Er zijn verschillende varianten van NavisWorks beschikbaar: NavisWorks Simulate en NavisWorks Manage (onderdeel van de AEC-collectie.) Beide softwarepakketten zijn ook los verkrijgbaar.

Autodesk NavisWorks Simulate

Met Autodesk NavisWorks Simulate kunnen architecten, installateurs en constructeurs een 3D BIM-model beter analyseren en communiceren naar belanghebbenden. Multidisciplinaire CAD-design data uit Revit, Inventor etcetera kunnen in één enkel geïntegreerd projectmodel worden geplaatst voor uitgebreide analyses. Dit leidt tot een betere samenwerking tussen bouwpartners tijdens BIM-projecten. Navigeren door het model is eenvoudig, dat geldt ook voor het creëren van indrukwekkende, realistische presentaties.

Autodesk NavisWorks Manage

Net zoals Autodesk NavisWorks Simulate is het met Autodesk NavisWorks Manage mogelijk om multidisciplinaire CAD design data in één geïntegreerd model te combineren. Als extra mogelijkheid heeft Autodesk NavisWorks Manage onder andere clash-detectie. Hierdoor kunt u potentiële ontwerpfouten al vroegtijdig in het bouwproces opsporen en zodoende problemen vermijden, vóórdat er wordt begonnen met de daadwerkelijke bouw. 

 

AutoCAD LT nu voor maar 42,50 euro per maand