Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Vault Professional abonnementsvormen Zoom

Vault Professional abonnementsvormen

Artikelnummer: 50FA16317

Met Autodesk® Vault databasemanagement software krijgen werkgroepen op het gebied van ontwerp en engineering meer grip op hun processen voor het creëren, ordenen, documenteren en beheren van ontwerp- en simulatiegegevens.

Excl. BTW: € 800,00 Incl. BTW: € 968,00

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 800,00 Incl. BTW: € 968,00
Productbeschrijving

  Details

  CAD Data Management voor Ontwerpers en Ingenieurs

  Met Autodesk® Vault databasemanagement software krijgen werkgroepen op het gebied van ontwerp en engineering meer grip op hun processen voor het creëren, ordenen, documenteren en beheren van ontwerp- en simulatiegegevens. Vergroot de controle over uw ontwerpgegevens met revisiebeheer, vind ontwerpgegevens snel terug en gebruik ze opnieuw, voor een eenvoudiger beheer van uw ontwerpgegevens en technische informatie.

  Autodesk Vault databasemanagement software is sterk geïntegreerd met Autodesk Digital Prototyping en Building Information Modeling (BIM) toepassingen zodat producenten, engineers, architecten en constructieteams efficiënter kunnen samenwerken en krappe deadlines kunnen halen.

  • Integratie met CAD ontwerptools — Beheer de aan uw digitale model gerelateerde gegevens gedurende het hele project.
  • Gelijktijdig ontwerp — Meerdere gebruikers kunnen gelijktijdig samenwerken zonder dat zij elkaars gegevens overschrijven.
  • Hergebruik van gegevens — Door gegevens te vinden, te ordenen, te kopiëren en te hergebruiken wint u tijd, die u nu kunt gebruiken voor uw innoverende werkzaamheden.
  • Revisiebeheer — Dankzij volledige controle over de vrijgave en het gebruik van bestanden gedurende het gehele ontwerptraject, wordt het aantal vergissingen sterk verminderd.
  • Schaalbare oplossing voor meerdere locaties — Met de multisite functionaliteit kunnen ontwerpgegevens tussen werkgroepen op verschillende locaties worden gesynchroniseerd.
Extra informatie

  Extra informatie

  mpn50FA16317
  Extra infoNee
  StaatNieuw
  Land van herkomst
  MerkAutodesk
CMS tab