Wanneer je een nieuwe subscription wilt toevoegen aan je lopend contract kun je dit makkelijk regelen via onze webshop.
  1. Ga in onze webshop naar de Autodesk software die je wilt toevoegen en klik op de optie "Subscription toevoegen per maand aan een lopend contract".
  2. Hierbij hebben we dan enkele informatiestukken van jou nodig: vul de naam van de contractmanager, het e-mailadres van de contractmanager en het Subscription ID/serienummer in.
  3. Tel nu het aantal maanden vanaf de startdatum van de nieuw te bestellen licentie tot de einddatum van het lopende subscription contract. Vul dit aantal maanden in als het aantal producten in de winkelwagen.
  4. Ga naar 'afrekenen' om de licentie te kopen. Deze zal dan worden toegevoegd aan jouw huidige contract.
Hulp nodig? Neem contact met ons op. +31 (0)88 3977 377
  1. Meld je aan bij Autodesk Account op manage.autodesk.com.
  2. Zoek onder ‘All Products and Services' jouw product. Je kunt de zoekoptie gebruiken om het aantal weergegeven producten te beperken.
  3. Selecteer in de producttegel de versie, het platform en de taal.
  4. Vouw het menu uit en selecteer een downloadmethode.
  5. Download je product. In sommige gevallen is downloaden de enige optie.
Je kunt nu aan de slag met je Autodesk software! Heb je verdere hulp nodig om aan de slag te gaan met Autodesk? Bekijk dan onze Hulpgids Autodesk licenties.
Heb je hulp nodig met het toewijzen van licenties aan gebruikers? Bekijk dan onze Hulpgids Autodesk licenties.
Is de contractmanager in het subscription contract niet meer het juiste aanspreekpunt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen jou graag met het wijzigen van de gegevens.
Zorg dat jouw gegevens bij Autodesk up-to-date zijn. De n.a.w. gegevens wijzigen bij Autodesk? Dat kan kosteloos bij CADexpress. Neem contact met ons op en wij regelen het.
Met Transfer of License maakt Autodesk het mogelijk om jouw licentie van het ene bedrijf naar het andere om te zetten. Dit kan zijn door middel van bedrijfsovername, opsplitsing of samenvoeging. De software mag niet ouder zijn dan 3 versies terug. Het aantal over te zetten licenties is ongelimiteerd. Dit is onder voorbehoud van goedkeuring van Autodesk. Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.