Fusion 360 Actie: 2+1 GRATIS Naar de Fusion 360 actie-pagina Actie loopt tot 6 juli 2023.
  1. Meld je aan bij Autodesk Account op manage.autodesk.com.
  2. Zoek onder ‘All Products and Services' jouw product. Je kunt de zoekoptie gebruiken om het aantal weergegeven producten te beperken.
  3. Selecteer in de producttegel de versie, het platform en de taal.
  4. Vouw het menu uit en selecteer een downloadmethode.
  5. Download je product. In sommige gevallen is downloaden de enige optie.
Je kunt nu aan de slag met je Autodesk software! Heb je verdere hulp nodig om aan de slag te gaan met Autodesk? Bekijk dan onze Hulpgids Autodesk licenties.
Heb je hulp nodig met het toewijzen van licenties aan gebruikers? Bekijk dan onze Hulpgids Autodesk licenties.
Is de contractmanager in het subscription contract niet meer het juiste aanspreekpunt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen jou graag met het wijzigen van de gegevens.
Zorg dat jouw gegevens bij Autodesk up-to-date zijn. De n.a.w. gegevens wijzigen bij Autodesk? Dat kan kosteloos bij CADexpress. Neem contact met ons op en wij regelen het.
Met Transfer of License maakt Autodesk het mogelijk om jouw licentie van het ene bedrijf naar het andere om te zetten. Dit kan zijn door middel van bedrijfsovername, opsplitsing of samenvoeging. De software mag niet ouder zijn dan 3 versies terug. Het aantal over te zetten licenties is ongelimiteerd. Dit is onder voorbehoud van goedkeuring van Autodesk. Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.