Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 209 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Rhinoceros

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

per pagina
 • Flamingo nXt 5.0 Windows

  Flamingo nXt 5.0 Windows

  Met Flamingo nXt maak je heel gemakkelijk foto realistische afbeeldingen van je rhinoceros ontwerpen. Flamingo nXt is zo opgebouwd dat het realistische beelden produceert door de simulatie van het licht in je model. Flamingo nXt maakt gebruik van een efficiënte en moderne ray-casting technology (3D beeld uit 2D map generatie)

  Meer info
  Excl. BTW: € 495,00 Incl. BTW: € 598,95

 • Rhinoceros 5.0

  Rhinoceros 5.0 Mac

  Bij aankoop van de Rhinoceros 5.0 krijg je een licentie die je altijd kunt gebruiken. Installeren is nog nooit zo gemakkelijk geweest met de Cloud Zoo om licenties toe te kennen en te beheren.

  Meer info
  Excl. BTW: € 695,00 Incl. BTW: € 840,95

 • Rhinoceros 6.0 Educational License

  Rhinoceros 6.0 Educational License

  Bij aankoop van de Rhinoceros 6.0 krijg je een licentie die je altijd kunt gebruiken. Installeren is nog nooit zo gemakkelijk geweest met de Cloud Zoo om licenties toe te kennen en te beheren. Met deze upgrade ga je werken met de nieuwste Rhinoceros 6.0 en kun je programmeren zonder code (Grashopper), samenwerken op grote projecten (Worksessions) en kun je gebruik maken van basis camera- en zonanimatie- tools voor snelle en gemakkelijke visualisaties (Animatie Tools). Let op want Rhinoceros 6.0 is tot op heden alleen voor Windows gebruikers beschikbaar.

  Rhinoceros wordt alleen uitgeleverd na ontvangst van een geldige studentenpas. Deze kun je sturen naar info@cadexpress.eu.

  Meer info
  Excl. BTW: € 195,00 Incl. BTW: € 235,95

 • Rhinoceros 5.0 Mac Educational License

  Rhinoceros 5.0 Mac Educational License

  Bij aankoop van de Rhinoceros 5.0 krijg je een licentie die je altijd kunt gebruiken. Installeren is nog nooit zo gemakkelijk geweest met de Cloud Zoo om licenties toe te kennen en te beheren. Rhinoceros 5.0 wordt alleen uitgeleverd na ontvangst van een geldige studentenpas. Deze kun je sturen naar info@cadexpress.eu.

  Meer info
  Excl. BTW: € 195,00 Incl. BTW: € 235,95

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

per pagina
Rhinoceros van McNeel biedt modeling tools voor ontwerpers en kunstenaars om een 3D model te ontwerpen. Rhinoceros is zowel voor Windows & Mac beschikbaar.