Voor hulp bij het downloaden, installeren en activeren van je SketchUp Studio licentie kun je naar onze speciale Start met SketchUp pagina. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt.

SketchUp for Vray activeren in SketchUp Studio

Nadat je de SketchUp Studio hebt geïnstalleerd volg je de volgende stappen:

1. Ga naar de Chaos website , klik rechtsboven op “Sign in” om je aan te melden via Trimble.
  2. Ga naar http://localhost:30304/#/ om je opnieuw aan te melden.

Na deze stappen zou Vray for SketchUp beschikbaar moeten zijn op http://localhost:30304/#/.

Als na deze stappen SketchUp for Vray niet op S verschijnt, dan moet je je eerst afmelden bij Chaos en vervolgens naar S gaan en de toegang tot SketchUp Studio verwijderen, 60 seconden wachten en vervolgens de toegang teruggeven en bovenstaande stappen opnieuw uitvoeren.

https://design8.freshdesk.com/en/support/solutions/articles/47001251802-v-ray-fails-to-activate-in-sketchup-studio