Fusion Actie: 2+1 GRATIS Naar de Fusion actie-pagina Actie loopt tot en met 31 januari 2025.

Download eerst de juiste versie voor jouw besturingssysteem via deze pagina: Download SU Podium V2.6. De download verschijnt met de extensie .rbz. Als je nog nooit eerder SU Podium hebt geïnstalleerd kun je dit doen via de Extensie Manager van SketchUp. Als je al een oudere versie van SU Podium hebt geïnstalleerd, dien je deze eerst te de-installeren. Na de de-installatie kun je onderstaande stappen volgen:

1. Open dan eerst SketchUp.
  2. Ga naar Extensions > Extension Manager (in oudere versies: Window > Extension Manager)
  3. Klik op de knop ‘Install Extension’
  4. Navigeer naar de download map en kies het .rbz bestand.

De SU Podium V2.6 licenties bevatten 18 cijfers en beginnen met PD. SU Podium start met een trial versie indien je deze nog niet eerder hebt geïnstalleerd. Een gekochte licentie activeer je op onderstaande manier:

1. Kopieer de licentiecode uit de bevestiging e-mail
  2. Open SketchUp
  3. Ga naar Extensions > SU Podium V2.6 > License
  4. Plak de gekopieerde licentie in het paneel
  5. Klik op ‘Activate’
  6. Sluit SketchUp af

Je kunt nu aan de slag met SU Podium!